Cluue naprawdę Cię podziwiam za to że masz szkołę a już kochasz tą dzidzie i nie chciałabyś jej oddać za nic w świecie pomimo że jest nieplanowana! masz dobre serducho i będziesz na pewno wspaniałą mamą
Biłkabdg co tam ciekawego wczoraj wyszperałaś na allegro dla synusia? wbrew opiniom dla chłopców też są przecudowne rzeczy dodatki i gadżety.. jak nie znałam jeszcze płci to bardziej skupiałam się na chłopięcych rzeczach niż na sukienusiach.. a tu psikus i za kieckami na lato już biegam po sklepach
Marzenixx co do objadania się to jakaś masakra jest! ja tylko chodzę i szukam.. dobrze że kuchnię mam na parterze a siedzę cały czas na piętrze - mam wrażenie że jak pokonam schody to chociaż kilka kalorii spalę ale to tylko złudzenie bo jak się dopadnę do lodówki to szok
najgorsze jest to że nakupiłam owoców, jogurtów, zdrowych przekąsek w razie między posiłkami i wieczorem jakby mnie dopadło.. i co jem? same niezdrowe kaloryczne jedzonko - aż wstyd się przyznać co
Indziorka mnie też jeszcze te ruchy cieszą
długo na nie czekałam i teraz nie mogę się nacieszyć jak dostanę kolejnego kuksańca od córy
Afja-anetka my też już z moim rozważamy drugiego brzdąca.. nie chcemy za dużej różnicy wieku ale jak to wyjdzie po pierwszym to sami zobaczymy
Malinka jeżeli chodzi o prezenty to moim zdaniem najbardziej uniwersalne to ręczniki, szkło np. kieliszki (bez zdobień). Młodzi też bardzo się cieszą z bonu podarunkowego np. do ikea.. mozna już od 50 zł nabić kartę podarunkową i młodzi sami sobie prezencik wybiorą ;-) ja sobie ten sposób prezentu bardzo ukochałam bo zawsze to było coś co mi się podoba i co potrzebuję
Dziewczyny ja widzę tu na forum same bezsenne kobitki albo same ranne ptaszki
czy to tylko ja zasypiam o 22 i wstaje o 9 rano ?
A ja mam pytanie.. po co na początku butelka jeżeli np uda mi się cały czas karmić moim pokarmem? od którego miesiąca herbatki i wodę się podaje?
zielona jestem
bo może kupię jakąś małą butelkę taką poręczną na początek
A co do pogody to macie rację: duszno strasznie i nie ma czym oddychać :-( aaa.. i jak to z nianią elektroniczną jest? któraś ma? mieszkam w domku jednorodzinnym i na dole mam kuchnię a dzidzia na górze więc ten super wynalazek chyba mi troszkę pomoże .. jakie macie opinie?
Miłego dnia dla wszystkich ;-)