Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Ooollcciiaaa Trzymam kciuki za poprawę nastroju! Może powinnaś się rozerwać, żeby Ci się poprawiło? Ja też miewam takie dni, i wtedy lepiej żeby nikt ze mną nie próbował dyskutować
Na "rozrywkę" nie mogę narzekać codziennie coś do załatwiania itp. małż pracuje i po jego pracy coś tam zawsze się znajdzie ale i tak to chyba samo musi przejść ...
Hej
U nas dzisiaj duchota taka, że szok . Nawet nie byłyśmy jeszcze na spacerze.
Ooollcciiaaa nie tylko Ty tak masz ;-). Ja też mam dni, że dopada mnie dół i najlepiej wtedy siedziałabym i patrzyła w ścianę. Będzie dobrze
Dorotqua udanego wypoczynku . My jedziemy 6 sierpnia na 5 dni też nad morze. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że pogoda będzie ok .
Miłego dnia
U mnie dzisiaj był brat i mówił coś do mnie ja się ślepo patrzyłam w tv i ani nic nie wiem co oglądałam ani co on do mnie mówił :| aż się zapytał czy coś nie tak czy się obraziłam na niego :]
Hej dziewczyny. Tak sobie czytam,co tam u Was i widzę,że nie tylko mnie dopada czasami fatalne samopoczucie
Dziś,to się tak umęczyłam,że szok Łeb mnie boli od rana. Do tego mam jakiś taki dziwny niesmak...Nie są to mdłości,ale cokolwiek bym nie zjadła,to jakoś mi tak źle.Efekt jest taki,że mało,co jem. Waga nadal stoi w miejscu.Mam nadzieję,że to nie zaszkodzi maleństwu Nie mogę się pozbierać.Na nic nie mam siły,nawet gadać mi się nie che...Czy to się kiedyś skończy?
Ja wiem,że tak,ale nie lubię takiej siebie.Dzieci mnie potrzebują.Posprzątać i ugotować trzeba,a mnie jakby ktoś przemaglował
No to se po marudziłam...ale wiem,że Wy zrozumiecie
Trzymajcie się.
Mam wrażenie że wszystkie dopadają takie dni hihi pewnie dopiero jak zaczniemy robić wyprawki to nam uśmiech na twarz wróci;P
a tak apropo znaleźliśmy dzisiaj w końcu mieszkanie !! jedyna rzecz która cieszy , Co prawda dwa a nie trzy pokoje tak jak był zamysł ale praktycznie do wprowadzania Do zrobienia praktycznie czysta wykończeniówka czyli malowanie zakładanie płytek drzwi no i oczywiście mebli sama przyjemność Od jutra zaczynamy załatwiać formalności
No i dostaliśmy nosidełko z wkładką dla niemowlaka i wanienkę póki co zostawiliśmy u moich rodziców bo tu nie miałabym gdzie trzymać hihi
Co do naszej tabelki która powstała, może wysyłajcie priv do Deszczyk( nie wiem jak napisać- może lepiej brzmi do naszego Deszczyka?) info z płcią bo zaraz nam się wszystko pokiełbasi
i o najważniejszym nie napisałam dzisiaj jak kichnęłam chyba dwa razy pod rząd to chwile później poczułam że coś się rusza w brzuchu ! i na bank nie były to jelita bo ich ruchy rozpoznaje aaa
Ostatnia edycja: