reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Natal ja wczoraj też miałam mega ból głowy, ale zawsze tam mam po wizycie u gina, chyba stres mi wychodzi. Ból jest straszny aż mnie od tego mdli:baffled:

reklama
Dzień dobry dziewczyny.

Ja podobnie jak natal84 wczoraj walczyłam z bólem głowy,ale przegrałam,co ciągle mnie boli:no:
Dobrze,że dziś muszę tylko teraz na chwilę wyjść, a potem siedzę w domku. Obiad szybki,co naleśniki z truskawkami,choć ja mam chęć tylko na chlebek z musztardą i takie będzie śniadanko:szok:

Póki co zmykam i miłego dnia Wam życzę.

Kurde znowu zaczyna mnie bolec , nos mam pelen krwi i powiem wam ze z wyjscia dzis rezygnuje bo sie boje.
ewunias oczywiscie juz klikam!!! :tak:

Cześć :)

Długo się nie odzywałam ale jestem na bieżąco ...

Dopada mnie jakiś niewytłumaczalny smutek.... Wszystko jest ok i sama nie wiem czemu tak się dzieje :( dlatego też nic się nie odzywam...

Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki i zdrówka dla mam i maleństw ! :*

Hej :-D
U nas dzisiaj duchota taka, że szok :no:. Nawet nie byłyśmy jeszcze na spacerze.

Ooollcciiaaa nie tylko Ty tak masz ;-). Ja też mam dni, że dopada mnie dół i najlepiej wtedy siedziałabym i patrzyła w ścianę. Będzie dobrze :tak:

Dorotqua udanego wypoczynku :-D. My jedziemy 6 sierpnia na 5 dni też nad morze. Już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że pogoda będzie ok :cool:.

Miłego dnia :-D

Kropka87 gratuluję chłopczyka! fajnie że tak wcześnie udało się podpatrzeć. ja miałam usg w poniedziałek i nic nie było jeszcze widać. teraz muszę do połówkowego czekać, czyli do września. mi to zupełnie obojętne czy chłopiec czy dziewczynka będzie.

reklama
Hej dziewczyny. Tak sobie czytam,co tam u Was i widzę,że nie tylko mnie dopada czasami fatalne samopoczucie:baffled:
Dziś,to się tak umęczyłam,że szok:szok: Łeb mnie boli od rana. Do tego mam jakiś taki dziwny niesmak...Nie są to mdłości,ale cokolwiek bym nie zjadła,to jakoś mi tak źle.Efekt jest taki,że mało,co jem. Waga nadal stoi w miejscu.Mam nadzieję,że to nie zaszkodzi maleństwu:sorry2: Nie mogę się pozbierać.Na nic nie mam siły,nawet gadać mi się nie che...Czy to się kiedyś skończy?
Ja wiem,że tak,ale nie lubię takiej siebie.Dzieci mnie potrzebują.Posprzątać i ugotować trzeba,a mnie jakby ktoś przemaglował:baffled:
No to se po marudziłam...ale wiem,że Wy zrozumiecie:zawstydzona/y:
Trzymajcie się.

Do góry