reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczyny! :) Pamiętacie mnie jeszcze? Nie zaglądałam tu od kilku tygodni, nie wiem czy uda mi się ponownie wkręcić, ale spróbuję :) Synek bardzo jest absorbujacy, uczy się chodzić, wszędzie go pełno :)
Ja się czuję dobrze, brzuch rośnie, ale nie za szybko, tak akurat :)
Miałam robione usg, serduszko biło już w normie 156u/m, no i najprawdopodobniej będziemy mieć drugiego synka :)

Całuje Was :*

reklama
Pamiętamy, pamiętamy Cię! :tak:
ale za te zniknięcie bez słowa to Ci się bura należy :-p

z pewnością nie nadrobisz już wszystkiego i wszystkich ale odzywaj się chociaż czasem ;-)

Czesc dziewczynki nie odzywam się bo na ten upał nic się nie chce ;/ czekam na jesień bo mam dość upałów, choć kocham słońce i opalanie to w ciąży czekam na chłodne dni.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;-)

Co za koszmarna pogoda, niema czym oddychac :/ Macie dziewczeta jakies sposoby na te upaly? Czasami to az sie boje ze dostarczam malemu zbyt malo tlenu tak ciezko mi sie oddycha w taki dzien jak dzisiaj a kysz upale a kysz ;(((

Dzień dobry! Wpiszę się, bo zaglądam do Was co nieco. Jestem styczniówką 2010, a teraz spodziewam się malucha w 2013. ^^ Nie udzielam się póki co, bo czas niezbyt pozwala, niemniej myślę, że będę się czasem odzywać. Pozdrawiam Was serdecznie!

Czesc dziewczyny

Nie odzywałam sie w weekend bo nie byłam w stanie, był taki upał ze ledwo dawałam rade, mój mały w samym pampku chodził bo nie dało rady inaczej, nawet na dwor nie mozna było wyjsc w taki upal....

Dzis za to o wiele chłodniej i deszczyk pada, ale sie ciesze wkoncu jest czym oddychac :tak:

Buziaki

boshe napisałam w weekend a przeciez dzis niedziela jeszcze , ta ciąża mi na mozg pada, ostatnio dodałam smietany do kapusniaka :/ hehehe

Ostatnia edycja:
Witam

Co do upalow to narzekac nie moge bo u nas juz sie skonczyly, cale 3 dni mielismy gdzie temp byla okolo 25st.

Zauwazylam ze jest tu kilka mam z malymi dzieciaczkami ktore sie spodziewaja.. podziwiam was.. ja bym chyba nie dala rady z maluchem i jeszcze w ciazy. Moj bzik ma 3 lata i we wrzesniu zaczyna przedszkole, juz sie doczekac nie moge az bede miala chwile spokoju ;-)

Milej niedzieli zycze :-)

reklama
witajcie! nareszcie chlodniej i nawet deszcz mi nie przeszkadza. w koncu jest czym oddychac:-)
te kilka dni upalow wybily mnie calkowicie.nic sie nie chcialo,na nic sily nie bylo.
milego dnia!

Do góry