Muuum to be no dla mnie tez te pomidory tutaj smaku nie maja, a w ogole to wkurza mnie to, ze tutaj tak szybko jedzenie sie psuje, nie wiem o co chodzi ale w PL tak nigdy nie mialam, Fajny avatarek i suwaczki. Siostra to tak chyba tylko o sobie i swojej wygodzie myslala jak ten wspanialy plan dla Ciebie ustalila, niezbyt milo z jej strony, ale ona chociaz wie, ze Tobie to nie odpowiada?
a33 u mnie to z tymi butami tak zle i tak niedobrze - przynioslam sobie krzeslo specjalnie, tam gdzie mamy buty, ale mi za wysoko, a na podlodze tez mi nie wygodnie, najlepiej to mi sie siedzi na schodach, bo moge sobie wybrac na ktorym siade
domiska tez by mnie szlag trafial jakbym tak dlugo nie widziala mojej malutkiej. Jakas bez serca ta lekarka.
Indziorka my mamy dekoracje swiateczne z tamtego roku, tak ze nie trzeba bylo specjalnie kasy wydawac na to teraz, a na Wielkanoc to nawet mam pare ozdobek jeszcze z Hiszpanii, a moja mama sie za glowe lapala ze ja takie *******ki ze soba ciagnelam.
madziamadzia gratuluje zakonczenia remontu! Ja tez jak sie przewroce na prawy bok to mala zaraz protestuje i daje znac, ale czasem mowi sie trudno i musi to jakos przecierpiec, bo mi juz lewy bark wysiada od ciaglego spania na lewym boku. Tylko, ze na prawym boku mi sie gorzej oddycha. Mam nadzieje ze corcia zawsze tak mocno bedzie kochac siostrzyczke
bilka fajnie z tym baby shower
ja juz chyba nie bede miec takiej imprezy. Jak odchodzilam z pracy to zrobilysmy takie mini baby shower, bo jeszcze byla jedna kolezanka w ciazy, no i wyskoczylysmy z dziewczynami do restauracji i byla impreza pozegnalno-babyshowerowo-urodzinowa. Wspolczuje nocki, mam nadzieje ze juz dobrze sie czujesz.
Sylvanas no u nas wlasnie na ostatnich zajeciach polozna mowila, ze mozna miec swoje ubranka, ale ze w szpitalu maja ich ubranka i lepiej korzystac z tamtych, bo oni maluszka nie myja, wiec moze byc troszke upaprany, a swoje to dopiero na wyjscie.
Magda tylko co jak sie dziewczynkom spodoba taki prezent i za rok napisza w liscie do Mikolaja ze znowu by chcialy braciszka albo siostrzyczke?
Super, ze juz masz termin cc i tak mniej wiecej jak chcialas. Nie mam pojecia jak to jest jak sie jest na zwolnieniu tyle czasu i czy Ci powinni placic Maternity z pracy czy nie, ale np mojemu sie Paternity nie nalezy, bo pracuje w tej restauracji dopiero od sierpnia a jednak mu przyznali i bedzie mial te 2 tygodnie, wiec moze czasem maja jakies swoje zasady wobec pracownikow.
Czarni przytulam mocno!!! Juz niedlugo, dasz rade kochana!!!
Alice no to naprawde masz super meza! Pogratulowac tylko.
Ada super, ze porzadny lekarz sie znalazl, wspolczuje tylko Konradkowi ze tak zle to przyjal, oby mu ten spray pomogl szybko. A szwagier co? - zmienil zdanie?
Milusia no nie szoruj okien, co Ty wyprawiasz slonce?, skorcze masz takie i boli Cie to odpusc sobie to sprzatanie.
Dorotqua super ta szafa! Taka pojemna, no i pieknie poukladane wszystko. A mysmy wczoraj tez kupili te pieluszki, teraz mysle czy brac te Huggies czy Pampers do szpitala, no bo te Huggies maja to wyciecie na pepek.
Gosia bedziesz brac cala paczke 43 szt pampersow do szpitala? Nam polozna powiedziala zeby wziac tyle rzeczy co na jedna dobe pobytu i pampersow tak ok 10 szt.
asiorek a tesciowa to przyszla pomoc czy marudzic? Bo ja to bym chyba podziekowala za taka pomoc, albo bym olala jej marudzenie i niech sprzata a potem zmyka na swoja chate.
Nie mam sily wiecej odpisac
Dziewczyny Wy ta nospe to konsultujecie z lekarzem czy tak o lykacie? Bo niby na ulotce jest, ze trzeba skonsultowac. Ja jeszcze poki co w ciazy nie musialam nospy brac, ale pewnie juz niedlugo bole nadejda.