reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

hej dziewczyny ;-)
ja tylko melduję że jestem w domku cała i zdrowa :tak: ale jestem tak padnięta że nawet nie mam siły pisać - warunki na drodze fatalne :-( jutro przy śniadanku Was nadrobię bo jestem ciekawa jak wam dzionek zleciał ;-)
ps wózek mam już w domku :-)
miłej nocy i obyście się dzisiaj wyspały ;-) buziaki mamusie

reklama
Wiatm się kochane. 12.12.2012 o godzinie 9,47 zostałam mamą mojej Lilianki. Niestety leży w inkubatorku ze względu na to że urodziła się za wcześnie i nie ma odruchu ssania, więc karmią ją sondą a poza tym dostaje antybiotyk. Ale reszta wszystko Ok. Wpasiona nie jest bo 2 kg i 49 cm długa, ale na moje komplikacje ciążowe nic więcej nie można było zrobić. Podpasiemy ją już tu na zewnątrz i jesteśmy bardzo, bardzo szczęśliwi że wszystko dobrze się skończyło.

Muszę kończyć ale niedługo się odezwę. Życzę Wam również szczęśliwego spotkania z pociechami i zdrówka.

Mamaaga GRATULACJE! :-) Życzę Wam dużo zdrówka. Z Lilianka na pewno będzie wszystko ok i niedługo będzie już w domku. Super, że wszystko dobrze się skończyło. Swoją drogą - super data urodzin :tak:

Witam

MamaAga gratulacje kochana, mam nadzieje ze Lilianki dlugo nie bedzie trzeba trzymac w inkubatrze. Wogole fajna data urodzenia, nie da rady zapomniec 12.12.12

Ada dobrze ze cos Konradowi dali na ten katar.

Przepraszam ze nie dopisuje ale nie mialam czasu nadrobic. U nas nieciekawie, dzisiaj odebralam Andersa z przedszkola i okazalo sie w domu ze biedny ma goraczke 39.5 leki na zbicie goraczki nie dzialaly wiec zabralismy go do lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie ucha i migdaly jego sa mega zaczerwienione, takze lekarka nam przepisala antybiotyk, zasnal jakas godzine temu i wlasnie sprawdzalam mu temp i spadla z 39.8 do 38.9. Szykuje sie na mega nocke wiec spadam.

Dobrej nocki dziewczyny

MAMAAGA4 Gartulacje dla Was i witamy serdecznie Lilianke w naszych maminkach styczniowych. Rośnij zdrowo kruszynko w tym inkubatorze, a :-Ddla Ciebie MAMAAGA4 życzę szybkiego powrotu do zdrowia po porodzie.:tak:

reklama
No gg po malu kończy sie ten dziwny dzień... Mąż już śpi z reszta tyle go dziś widziałam że cho cho...
Oliwka usypia u siebie a ja wcinam marchewke i sie zastanawiam co będę robić bo oczywiście fundlam sobie drzemkę..
Mam nadzieję że jutro wstane pełna energii i coś porobie. Takie lezenie na długa metę to nie dla mnie
Może jutro w koncu zamówie prezenty bo czas ucieka...

Do góry