Hej ja sie melduje, ze jestem, nic jeszcze nie urodzilam (poza tym, ze dzis mialam sen, ze glowke juz bylo widac a ja dopiero na szybko torbe do szpitala pakowalam), ale tak jak pisalam, teraz jak moj ma wolne to praktycznie nierealne wejsc na BB.
Wczoraj mielismy troszke intensywny dzien, bo najpierw pojechalismy do decathlona, pozniej na bilarda, gralismy chyba z 10 razy i wygralam tylko raz
ehhh, a zwykle dobrze mi szlo. Pozniej do restauracji, aby nabrac sil i energii na zakupy
no i na koniec do Asdy, zeby kupic juz jedzonko na Swieta, ale oczywiscie nie obylo sie bez jakis drobiazgow dla dzidzi, moj to juz nawet wzial pampersy 3, choc mi sie wydaje ze to za wczesnie, zeby juz robic zapasy, ale jak chce to ja mu nie bede bronic, tylko tak zaczelismy sie zastanawiac nad tymi rozmiarami, ze na koniec wzielismy tez jeszcze jedna paczke 1 Huggiesow
Powiedzialam mu wczoraj, ze musi mi zrobic zdjecie w kurtce, na wypadek, gdybym ja pozniej chciala sprzedac, a on do mnie, ze juz?? ze lepiej zebym zostawila na nastepna dzidzie
No nie moge po raz kolejny mowi mi o nastepnym dziecku, no naprawde go nie poznaje. Ja mu powiedzialam, ze z nastepna wolalabym byc w ciazy w lecie, ale w sumie potem pomyslalam, ze jak juz mamy tyle ciuszkow zimowych to szkoda by sie zmarnowaly
Poza tym dzis mialam nic nie robic i siedziec w domu, ale juz sie okazalo, ze jednak musze wyjsc, no a na potem tez mam robote bo moj zrobil farsz ze szpinaku i ricotty, wiec bede kleic ravioli.
Ale wyjde dzis bez makijazu, bo lenia mam
Magda powiem Ci, ze u mnie sie okazalo, ze te same kosmetyki co zawsze tez moga uczulac, tzn ja przedtem zawsze uzywalam oliwki J&J po kapieli i bylo ok, od kiedy jestem w UK jej nie uzywalam az w maju tego roku, po powrocie z wakacji stwierdzilam, ze mam za bardzo wysuszona skore i kupilam ta oliwke znowu. Dostalam masakrycznej, swedzacej, upierdliwej wysypki, ktora roznosila mi sie po calym ciele
Oczywiscie nie mialam pojecia od czego, bo przeciez ta oliwka to nie byla dla mnie nowosc. Ze wzgledu na ciaze lekarka przepisala mi tylko balsam Aveeno, ale to nic nie pomoglo, poszlam jeszcze raz do GP i dal mi tabletki Telfast, po paru dniach wszystko zniknelo. Teraz mysle, ze to bylo wlasnie od tej oliwki, wiec raczej dla dziecka nie kupie nic z J&J, bo sie boje, mimo ze ja przez lata uzywalam tych kosmetykow. Tylko, ze ja zawsze mialam jakies problemy ze skora, juz nawet podejrzewalam, ze to moga byc problemy hormonalne, a teraz zaczynam myslec, ze moze wlasnie problem jest z kosmetykami. Rok temu zaczelam smarowac twarz balsamem do Exomega i teraz jest rewelacja, wreszcie mam gladka cere jak nigdy! Niestety nadal mam problem z nogami, wiec chyba sie przejde do GP, zeby wykorzystac ze w razie czego mamy recepty za free
Oj ale sie rozpisalam. Obiecuje, ze wieczorem poczytam co tam u Was. Nie przeginajcie ze sprzataniem dziewczynki!!! Buziaki!