reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Magda w styczniu będzie miał 4,5 roku, a wzięty przez nas jak miał 20 miesięcy:)) nie jest stary ale też już nie szczeniak, choć czasami to tak się zachowuje, z piłką to by się nie rozstawał a jak ktoś się z nim bawi to w 7 niebie:-Dtroche mi żal że z nim na spacerki chodzić nie moge, bo zawsze lubiłam:(

Ja jeszcze trzymam kciuki za Mameage w razie W jeżeli naprawde jutro ma cc:)) mam nadzieje że jak jutro wejde na bb to same dobre wiadomości będą:-)

Czarni można ten temat tutaj otworzyć tak jak o maluszkach czy też o wieściach z porodówki:tak: tyle jak chodzi o zdjecia dzieci to bym dała na zamknięty by było bezpieczniej:)

----

Hmm czy tylko mnie sie facebook nie otwiera?? wyskakuje mi że strona internetowa niedostępna:eek:nie wiem czemu

Ostatnia edycja:
reklama
Ada to faktycznie młody jest. Na pewno będzie dobrze. Moja miała 13 lat i było nam dlatego ciężko ja oswoić z dzieckiem. Wam na pewno pójdzie gładko:happy:

Czarni ja też bardziej myślę o wątku tutaj, tak jak pisze Ada. Zdjęcia na zamkniętym rozumiem, ale już porody niech będą dostępne dla ogółu.
Kurcze, faktycznie z tym szpitalem ciężka sprawa. oby jednak pogoda dopisała. 40 km to nie dużo, ale jak dobre warunki, no i poród nie zaawansowany. Będę trzymać kciuki, żebyś dotarła tam, gdzie chcesz i zdążyła urodzić na porodówce;-):happy:

Ciekawa jestem, czy MAMAAGA odezwie się jutro? Pewnie nie, ale cóż...i tak trzymam za nią kciuki:tak:

Afja-Anetka gratulacje :) pierwszy dzieciaczek styczniowy na świecie - WITAMY :D

Zmykam do spania bo ledwo patrzę :)
Jutro naskrobię ..
PS.Koniecznie trzeba się spakować ! I pospieszyć z prasowaniem itp....

Magda pewnie masz racje, im pies starszy tym trudniej mu sie z nową sytuacją pogodzić, zresztą z ludź mi tez tak często bywa;)
Czarni mój to głównie tak się wierci jak coś akurat jem, chyba odgłosy mojego żołądka mu sie podobają:-D i jeszcze wieczorem, jak zacznie to mi lapek na kolanach skacze :p

Czarni oj szaleje, zwłaszcza o tej godzinie:baffled: Normalnie science-fiction chwilami:-D A co do tej porodówki, to się nie śmiej, bo moja kumpela ostatnio chciała rodzic na chodniku przed izbą przyjęć. Wypadła z auta (dosłownie) i mówi do męża " Pier****, nie idę, rodzę":szok::-D

reklama
Do góry