reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Magda w styczniu będzie miał 4,5 roku, a wzięty przez nas jak miał 20 miesięcy:)) nie jest stary ale też już nie szczeniak, choć czasami to tak się zachowuje, z piłką to by się nie rozstawał a jak ktoś się z nim bawi to w 7 niebie:-Dtroche mi żal że z nim na spacerki chodzić nie moge, bo zawsze lubiłam:(

Ja jeszcze trzymam kciuki za Mameage w razie W jeżeli naprawde jutro ma cc:)) mam nadzieje że jak jutro wejde na bb to same dobre wiadomości będą:-)

Czarni można ten temat tutaj otworzyć tak jak o maluszkach czy też o wieściach z porodówki:tak: tyle jak chodzi o zdjecia dzieci to bym dała na zamknięty by było bezpieczniej:)

----

Hmm czy tylko mnie sie facebook nie otwiera?? wyskakuje mi że strona internetowa niedostępna:eek:nie wiem czemu

Ostatnia edycja:
reklama
Ada to faktycznie młody jest. Na pewno będzie dobrze. Moja miała 13 lat i było nam dlatego ciężko ja oswoić z dzieckiem. Wam na pewno pójdzie gładko:happy:

Czarni ja też bardziej myślę o wątku tutaj, tak jak pisze Ada. Zdjęcia na zamkniętym rozumiem, ale już porody niech będą dostępne dla ogółu.
Kurcze, faktycznie z tym szpitalem ciężka sprawa. oby jednak pogoda dopisała. 40 km to nie dużo, ale jak dobre warunki, no i poród nie zaawansowany. Będę trzymać kciuki, żebyś dotarła tam, gdzie chcesz i zdążyła urodzić na porodówce;-):happy:

Ciekawa jestem, czy MAMAAGA odezwie się jutro? Pewnie nie, ale cóż...i tak trzymam za nią kciuki:tak:

Afja-Anetka gratulacje :) pierwszy dzieciaczek styczniowy na świecie - WITAMY :D

Zmykam do spania bo ledwo patrzę :)
Jutro naskrobię ..
PS.Koniecznie trzeba się spakować ! I pospieszyć z prasowaniem itp....

Magda pewnie masz racje, im pies starszy tym trudniej mu sie z nową sytuacją pogodzić, zresztą z ludź mi tez tak często bywa;)
Czarni mój to głównie tak się wierci jak coś akurat jem, chyba odgłosy mojego żołądka mu sie podobają:-D i jeszcze wieczorem, jak zacznie to mi lapek na kolanach skacze :p

Czarni oj szaleje, zwłaszcza o tej godzinie:baffled: Normalnie science-fiction chwilami:-D A co do tej porodówki, to się nie śmiej, bo moja kumpela ostatnio chciała rodzic na chodniku przed izbą przyjęć. Wypadła z auta (dosłownie) i mówi do męża " Pier****, nie idę, rodzę":szok::-D

reklama
Do góry