Emilia do nas Konrad co noc przychodzi ale to zasługa mojego M bo on praktycznie od pierwszej nocy w domu go w nocy przynosił bo żal mu synka było jak płakał
potem jakoś spał sam a potem znów się zaczeło i tak do dziś przychodzi w nocy, zastanawiam się jak to bedzie po porodzie, jedno wiem że drugiego dziecka do łóżka przynosić nie będę
A Anders może taki płaczliwy bo czuje że "coś" się święci, dzieci wiele rozumieją i my nawet sobie nie zdajemy sprawy z tego
oby szybko mu przeszło
a co do malowania to ja bardzo lubie i chyba bym nie wytrzymała patrząc jak mój M sam to robi i też bym za wałek chwyciła
Gosia ja pieluchy tetrowe prasowałam chyba że na szybko były potrzebne to nie, to tak raczej by ładnie w szufladzie były ułozone poza tym nic maluchowi nic się nie stanie jak nie wyprasujesz
a co do rajstopek to może w polskim HM tez są takie małe jak tutaj?
Muuum to be super z ty materacykiem i pościelą:-)co do psiaka to najlepiej od razu po wejściu do domu, położyc dziecko w foteliku czy gondolce i dać pieskowi do obwąchania, ja jeszcze pomyślałam że jak będę w szpitalu kilka dni to np drugiego dnia jak M przyjdzie to zabierze ciuszek juz noszony przez dziecko i da psu w domu do powąchania, w ten sposób będzie wiedział że to znajomy zapach
Czarni ja co powiem że np jak chodzi o pokój młodego czy naszą sypialnie to ja wole tam posprzątać, bo M zrobi wszystko na odwrót i zanim się do tego zbierze to lata świetlne miną, poza tym później musiałabym go pytać o gdzie poprzestawiał
no a teraz jak na te nocki robi to już w ogóle mało co go widze, czasem jest tak że po 10 godz siedzi w pracy, z własnej woli oczywiście
nie narzekam bo kasa jednak sie przyda zwłaszcza na święta
Magda fajnie że koleżanka was w wigilie odwiedzi:-) zawsze to milej w większym gronie spędzić czas świąt
) u nas będzie kumpel i prawdopodbnie szwagier, choć z tym drugim to jak wiadomo różnie może być
Indziorka ech współczuje z tą wyprawą do apteki.... leż leż i jeszcze raz leż
a mój M to czasem ma prześwity i mysli jak należy ale czasem ciężko do niego dotrzeć zwłaszcza że to taki typ że mówi jedno a i tak robi drugie
Cluue super że masz juz termin!!! to za 6 dni będziesz tulic kruszynke:-) nie martw się wszystko będzie dobrze!! innej opcji nie ma;-)
Kurcze cały czas myśle jak tam Anetka, nie wiem czy było napisane czy rodziła sn czy cc jednak ale super że ma juz malutkie szczęście ze sobą:-) i w sumie 9/10 pkt to b. dobry wynik, Konrad miał właśnie w 1 minucie 9/10 a potem w 5 juz 10/10
ciekawe jak się czują:-)
Tak piszecie o psiakach i sama się zastanawiam jak mój zareaguje na dziecko
on z tych co obcych nie lubią, raczej dorosłych bo dzieci jeszcze jakoś toleruje obce, Konrada to w 100% i mam pewność że krzywdy mu zrobić nie da wiec może będzie ok, ciekawa jestem tylko czy zazdrosny nie będzie i jak na płacz dziecka będzie reagował
Ja dzisiaj z Konradem ubrałam małą choinke w jego pokoju, zadowolony bo choinka ładnie świeci i siedział po ciemku w pokoju i ją oglądał
M dzisiaj gulasz ugotował, nawet mu dobry wyszedł
)) cały gar zrobił to obiad jeszcze na 2 dni będzie