reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
weszlam tylko na chwile i Afja ogromne Gratulacje synka!;)
Napewno wszystko bedzie ok ;)

cluee super wielkie odliczanie wiem ze jestes przerazona bo mam to samo ale musimy dac sobie rade;)

Hej,
Od rana człowieka na bb nie było, a tu takie wieści przyszły.
Afja-Anetka gratulacje synusia !!!! Adaś witaj na świecie !!!

Co do mojej wizyty dzisiejszej u ginki, opisałam w odpowiednim wątku.
Jestem wykończona i padam na twarz. Idę wziąść prysznic, dojdę do siebie i dokładnie muszę was przeczytać co dzisiaj się wydarzyło jeszcze.
Do potem. Bye...:-);-):tak::-D

o kurcze ale wiesci!!! Anetka wielkie gratulacje!! Mamy pierwszego styczniaczka!!!! :-D:-D Czekamy na relacje z porodówki!!!:-)

ja tylko weszłam na sekunde, cały dzien dziś na działce byłam , sprzatałam domek nasz, bo pod koniec tygodnia planowana przeprowadzka, także kochane ja padam, wiec uciekam, mam nadzieje ze się nie rozsypie w grudniu:-D

buziaki kochane, jak tylko sie przeprowadzimy i sie ogarne to wróce do was na ploteczki;-)

Kobietki ja po wieściach od Afja-Anetka stwierdziłam, że w przyszłym tygodniu spakuję chyba sobie torbę do szpitala, bo już będzie u mnie 34 tydzień więc w sam raz.
Teraz mykam spać, bo zmęczona dzisiaj jestem.
Jutro znowu od rana mykam do znajomej w odwiedziny do niej i jej synusia Milana, który ma 2 miesiące.
Miłego wieczorku.

reklama
Anetka gratulacje ogromne!!!!!!!!!!! niech synuś zdrowo rośnie, ciesze się razem z wami!!!!!!!!!!!:-):-):-)

jejku jak przeczytałam że Anetce wody odeszły to co chwila odswierzałam stronke by sprawdzic jak tam, a tu prosze!:-) ale super, az mam lzy w oczach:-) pierwszy styczniowy maluszek na świecie, no to zaczelo sie:-D
A z tego co kojarze to Mamaaga pisała we wtorek tydzień temu że ma za tydz cc więc ciekawe czy już jutro?:-)

nie doczytałam nic, zaraz was nadrobie, ale chyba musze isc po krówke z tych emocji:-)

Do góry