reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
weszlam tylko na chwile i Afja ogromne Gratulacje synka!;)
Napewno wszystko bedzie ok ;)

cluee super wielkie odliczanie wiem ze jestes przerazona bo mam to samo ale musimy dac sobie rade;)

Hej,
Od rana człowieka na bb nie było, a tu takie wieści przyszły.
Afja-Anetka gratulacje synusia !!!! Adaś witaj na świecie !!!

Co do mojej wizyty dzisiejszej u ginki, opisałam w odpowiednim wątku.
Jestem wykończona i padam na twarz. Idę wziąść prysznic, dojdę do siebie i dokładnie muszę was przeczytać co dzisiaj się wydarzyło jeszcze.
Do potem. Bye...:-);-):tak::-D

o kurcze ale wiesci!!! Anetka wielkie gratulacje!! Mamy pierwszego styczniaczka!!!! :-D:-D Czekamy na relacje z porodówki!!!:-)

ja tylko weszłam na sekunde, cały dzien dziś na działce byłam , sprzatałam domek nasz, bo pod koniec tygodnia planowana przeprowadzka, także kochane ja padam, wiec uciekam, mam nadzieje ze się nie rozsypie w grudniu:-D

buziaki kochane, jak tylko sie przeprowadzimy i sie ogarne to wróce do was na ploteczki;-)

Kobietki ja po wieściach od Afja-Anetka stwierdziłam, że w przyszłym tygodniu spakuję chyba sobie torbę do szpitala, bo już będzie u mnie 34 tydzień więc w sam raz.
Teraz mykam spać, bo zmęczona dzisiaj jestem.
Jutro znowu od rana mykam do znajomej w odwiedziny do niej i jej synusia Milana, który ma 2 miesiące.
Miłego wieczorku.

reklama
Anetka gratulacje ogromne!!!!!!!!!!! niech synuś zdrowo rośnie, ciesze się razem z wami!!!!!!!!!!!:-):-):-)

jejku jak przeczytałam że Anetce wody odeszły to co chwila odswierzałam stronke by sprawdzic jak tam, a tu prosze!:-) ale super, az mam lzy w oczach:-) pierwszy styczniowy maluszek na świecie, no to zaczelo sie:-D
A z tego co kojarze to Mamaaga pisała we wtorek tydzień temu że ma za tydz cc więc ciekawe czy już jutro?:-)

nie doczytałam nic, zaraz was nadrobie, ale chyba musze isc po krówke z tych emocji:-)

Do góry