Ojoj,ale duzo czytania mialam za prawie caly dzien nieobecnosci
Nie zapsialam, sobie co komu mialam odpisac wiec tak ogolnie. Zaczne od tego,ze mi ten dzisiejszy snieg i Wy ubierajac choinki uswiadomilyscie,ze kurcze to juz zima(jakos powoli wszystko do mnie dociera) wprawdzie u rodzicow nie zmieszcze choinki w pokoju bo musimy jakos zrobic miejsce na lozeczko jeszcze, ale skoczylam do rosmana i zakupilam kilka drobiazgow przy okazji na stroik swiateczny i jutro zabieram sie za przystrojenie. Zalapalam sie na promocje pampersow ale tylko 1 zostaly wiec zakupilam jeszcze jedno opakowanie no i obok zajarzalam do tesca(ale dzisiaj byl luz,az milo bylo zakupy zrobic) tam kupilam za niecale 20zl chusteczki pampers 4 opakowania cos ok300szt, przy okazji nakupilam kilka brakujacych drobiazgow dla maluszka i siebie do szpitala. Pozniej bylam u poloznej posluchac serduszka, tez powiedziala mi,ze cos czuje,ze chyba rozwiazanie jeszcze w tym roku, ale dlaczego?nie wiem juz nie pytalam bo zaczelysmy mowic o moim sluchu no i wiem juz ze po porodzie tak do 3 m-cy bede musiaal udac sie z maluszkiem na specjalne badanie jakies to mi jeszcze powie zeby sprawdzic czy z jego sluchem wporzadku czy to ten lek mi zaszkodzil czy moze to cos genetycznego, a tak jak juz do sluchui doszlam to bylam u laryngologa i nie widzi przeciwskazan do normalnego porodu
(Indziorka zwracam sie do ciebie bo powiedziala,mi ze jesli chodzi o wzrok to tak to jest podstawa do cc sluch juz troche mniej
). A te piszczenia w uszach ktre miewalam to moga byc od nacisku na kregoslup i miejsca, ktore uciskaja na sluch takze toi tez nic groznego, co mnie zaskoczylo to to ze mam bardzo sucho w nosie ;p dala mi jakas masc ktora mam smarowac na noc ciutke,wiec chyba bedzie trzeba jednak ten nawilzacz powietrza zakupic eh a juz myslelismy ze akwarium nam wystarczy w pokoju :? mialam juz kiedys Was pytac czy macie w ciazy bardzo suche rece? Ja wlansie cala ciaze a ostatnio jeszcze bardziej(ze w nosie tez to nie specjalnie czulam) ale dzisiaj nawet kupilam sobiesuepr nawilzajacy krem z neutrogeny bo codziennie nacieram rece mocno nawilzajacymi kremami a i tak sa suche zwlaszcza miedzy palcami :/ kiedys gdzies przeczytalam,ze wg przesadow starodawnych suche rece to na chlopca(to by sie u mnie sprawdzalo)ale kurde zaczyna mnie to draznic :/
Jesli chodzi o toalete ja biegam co chwile zwlaszcza w nocy i budze sie z nieprzyjemnie twardym brzuchem nie boli ale musze isc bardzo powoli bo jest jak kamien dopiero po oproznieniu pecherza wraca do normy.