reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
A to mnie rozwaliło :D

399354_535682926444637_1238588693_n.jpg

ten facebook jest niedoceniony :-D:-D

ooo zakupy :D
jak spozywka to jeszcze ujdzie a reszta masakra już mi teraz zapowiedział że jak urodzę to on mnie zawiezie do sklepu a ja mam sama sobie ciuchy szukać :D
gorzej z Oliwią z nią kazde zakupy to jest masakra....

Hej dziewczyny.

Co tam u was? Jak mija piątkowy dzionek?
U mnie była znajoma z pół roczną córką na herbatce.
Posiedziały 2h i pojechały do domku.

Mam prośbę poratujcie jakimiś fajnymi przepisami na jutrzejszą gościnę.
Nie mam pojęcia co upichcić. Help.

Ja nie mam tak zle, spozywke praktycznie zawsze robimy oddzielnie, albo ja albo on wiec problemu nie ma, a ciuchowe i inne, to nawet spoko moj M znosi, zawsze mi cos tam doradzi, bo ja mam zawsze problem "kupic czy nie kupic" i wtedy on wkracza "jak ci sie podoba to bierz i idziemy do kasy":laugh2: A jak juz nie ma sily po kolejnym sklepie to poprostu zostaje przed sklepem z innymi M :tak:

ja mam fajny przepis na sałatke z selerem naciowym i piersią z kurczaka.. u mnie zawsze sie o nia goście zabijają.. do tego bagietka z masłem czosnkowym.. tylko sałatka troche ostra bo pierś sie smaży z pieprzem cayenne...

to tak musisz miec piers z kurczaka podwójna seler naciowy kukurydza fasola z puszki brokuł cebula..
pierwsze smażysz cebule z piersia z kurczaka posypujesz pieprzem cayenne.. ( tylko nie za obficie) to wsypujesz do miski na tej samej nie umytej patelni smażysz pokrojony seler naciowy i polewasz go dość obficie maggi... wsypujesz do miski z kura.. dodajesz reszte - kukurydze fasole obgotowany brokół..
do tego robisz sos.. jogurt naturalny sok z 1/2 cytryny łyżeczka majonezu ze 2 ząbki czosnku przyprawka taka gotowa knorr czy inna grecka lub włoska do sałatki wszystko mieszasz... sałatka pycha.. ;)

chyba ze chcesz cos na ciepło to u mnie zawsze sprawdza sie lasagna..

reklama
Do góry