Mysmy wczoraj spedzili cudowny dzien! Moje kochanie mial urodziny. Byla piekna pogoda, wybralismy sie do Harrodsa, no i tam oczywiscie do dzialu christmasowego, no i poogladac wystawy, bo na swieta sa przepiekne. A wieczorem pojechalismy na kolacje do japonskiej restauracji gdzie pracuje moj F i bylo super, bo wszyscy jego znajomi z pracy wiedzieli ze przyjdziemy i ze on ma urodziny, i to jest bardzo fajne ze tam jak ktorys z pracownikow przychodzi na kolacje to go traktuja jak najwiekszego VIPa. Wiec przyniesli szampana na poczatek, ja niestety tylko sprobowalam, a potem oprocz tego jedzonka co mysmy zamowili to jeszcze nam co chwile przynosili jakies poczestunki i butelke wina gratis, a na koniec zamiast tortu przyniesli w takiej wielkiej misce z kamienia, wylozonej lodem, mnostwo roznych deserow i egzotycznych owocow, wszystko przyozdobione liscmi no i swieczki oczywiscie. W ogole wszystko pieknie wygladalo i objedlismy sie okropnie
Afja-Anetka - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spelnienia najskrytszych marzen i abys zawsze byla szczesliwa i zdrowa, no i oczywiscie szybkiego i bezbolesnego porodu i slicznej, zdrowej dzidzi! :-)
Fajnie, ze mebelki juz sa.
januarka wspolczuje tych migren :-( Niestety ja tez bardzo czesto miewam silne bole glowy (na szczescie w ciazy juz nie, choc tez sie przytrafilo pare razy, zwlaszcza na poczatku), nie sa to chyba migrenowe bole tylko jakies inne, i po porodzie musze sie za to wziac i wreszcie przycisnac lekarzy, zeby ktos w koncu mi powiedzial co to jest, bo troche sie boje, bo mojej mamie 3 lata temu wykryli guza w mozgu, na szczescie po oparcji juz wszystko jest ok. Teraz w ciazy jak tylko mnie zaczyna bolec glowa to smaruje skronie takim sztyftem mentolowym i bardzo pomaga, tak chyba jak te Twoje plastry, chociaz w tym sztyfcie chyba nie ma srodkow przeciwbolowych, tylko sam mentol i to chlodzi i relaksuje.
U mnie sie nazbieralo jakis ciasteczek i juz nie mam na nie ochoty, pomyslalam ze zrobie ziemniaczki lub bajaderki jak kto woli :-)
Indziorka jak podajecie jakies liczby swoich wynikow badan, to zupelnie nie wiem o co chodzi, dla mnie jakas czarna magia, bo mi wynikow nie daja i nie wiem jakie sa normy itd, ale zycze Ci zeby sie tam wszystko poprawilo co jest nie tak i zebys wszystkie wyniki miala dobre, a najwazniejsze, ze corcia zdrowa i ladnie rosnie! :-)
Wczoraj poprzestawialismy troche meble i udalo mi sie wykombinowac szafke na ciuszki dla Zuzi i miejsce na wozek, bo poki co stal na srodku pokoju, wiec juz jestem happy, jeszcze troche wszystko poprzestawiam i pozmieniam miejscami w szafkach i moze to mieszkanie przestanie wygladac jak totalne pobojowisko :-)
Emilia tak pic to nie pije, bo to jednak cholerstwo mocne, ale polubilam i mi smakuje i czasem lubie tak odrobinke, a jak juz mam cos pic to tez wole winko albo na imprezach wodke z red bullem, a juz najbardziej to lubie jakies takie kremowe koktajle np z bayleisem... mmm... :-) Ale przyznam, ze w cale mi w ciazy nie brakuje alkoholu, ale no dobra kilka razy sobie pozwolilam na kieliszek winka. Pochwal sie potem na jaki kolor pomalowaliscie sciany! Podoba mi sie opis Twojego porodu :-) niezle, szybko to poszlo! To musze pamietac, zeby paznokcie przed porodem obciac
Wspolczuje Andersowi, ze tata wyjezdza, bo sama pamietam jak bylam mala i moj tata do Kanady jezdzil do pracy, tak ze w sumie z przerwami to go ponad 5 lat nie bylo, pamietam raz jak go tak dlugo nie bylo, ja mialam ze 6 lat i mama przywiozla tate z lotniska a ja sie tak patrzylam i w koncu spytalam "Mamo a kto to jest ten pan?" - masakra, a potem jak mial znow wyjezdzac to go do krzesla przywiazywalam, zeby nie jechal.
ala1911 my jakos teraz calkiem przestalismy grac na x-boxie, no zobaczymy, moze jak teraz juz w domku siedze to moze mi jeszcze wroci ochota, ale chyba musialabym sobie mniej brutalna gre kupic co by sie nie stresowac ;-)
bilka super, ze weekend udany! Gratuluje 30 tygodnia :-) Co do tego jak sie zacznie to tam jeszcze moja mina to pol biedy ale jak sobie pomysle jaka mine bedzie mial moj facet to do dopiero moze byc ciekawie
caroline ja sie tez wlasnie boje, ze pojade do szpitala za szybko i mnie odesla do domu, no bo ze przegapie to sie nie boje, jakos mi sie wydaje nierealne
Mam tylko nadzieje, ze Zuzia poczeka w miare do terminu, bo moj bedzie mial urlop i jeszcze moja mama przyjedzie, a jakby sie Zuzia pospieszyla to sie moze okazac, ze sama bede.
green flower do mnie tez wczoraj szef napisal czy moglabym dzis przyjsc do pracy na 6 godzin, ale odmowilam, napisalam ze juz nie jestem w stanie, bo tam sie jednak stoi i trzeba sie sporo schylac i nie mam juz na to zupelnie ochoty. Moj F tez mial wczoraj urodziny :-) Co do lezenia w wannie to ja sie tak cieszylam, ze jak bede w PL w domku to sobie poleze w wannie, bo tu u nas tylko prysznic jest, a potem sie okazalo, ze wcale mi nie bylo wygodnie i jakos wcale radochy nie mialam
muuum to be no to imprezka rzeczywiscie rewelacja! Super, ze sie wybawilas, ze znajomi z pracy tacy mili i tak o Ciebie dbaja, kurcze to tak milo naprawde! I prezent swietny! Trzymam kciuki za meza zeby mu poszlo na egzaminie. Mysmy tez byli na Skyfall pare dni demu i tez nam sie bardzo podobalo, a jeszcze te widoki gdzie byl dom rodzinny Bonda - to tak nam sie przypomnialo, bo wlasnie we wrzesniu bylismy w Szkocji i w dolinie Glen Coe takie wlasnie identyczne piekne widoki sa, no a wczoraj przejezdzalismy kolo siedziby MI6
i sie smialismy, ze nic po tym wybuchu nie widac :-)
natal no z tymi zakupami to juz jest prze.... , ja ostatnio jak mialam isc do sklepu i wiedzialam, ze kupie kilka trozsze ciezszych rzeczy to wzielam plecak, bo myslalam, ze moze tak lepiej bedzie, ale nic to nie dalo, tez mi sie brzuch spinal
A len mi nawet przeszedl teraz, wlasnie mam ochote cos robic, tylko ze mega powolna ze wszystkim jestem.
Dobra teraz zmykam, co by choc na chwile z domu wyjsc.