Afja Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli
Moc buziaków i zdrowia
Ada Najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe
Ostatnio w ogóle dziwne myśli mnie nadchodzą- jakie my mamy szczęście, że nasze szczęścia w nas żyją
Tak to coś poczytam, albo posłucham zupełnie przypadkiem nt ciąży itp i stwierdzam, że mamy wielkie szczęście
Najbardziej dobitnie to do mnie doszło, gdy usłyszałam, że normalna zdrowa para przy stosunku w okresie owulacji ma tylko 15% szans na to, aby kobieta zaszła w ciążę
i jakoś to 15 % tak do mnie przemówiło, że się nadziwić cudowi temu nie mogę- wiem dziwne
A dobrze, że Twój został jednak w domu
Ja czasami też muszę swojego pilnować, żeby w tango nie poszedł
Chociaż od paru miesięcy jest spokój już
Magda Tak jak Milusia pisała- tran jest bardzo dobry też- szczególnie z jakimś wyciągiem z wątroby rekina albo coś takiego
Wiesz teraz nie jest taki straszny i okrutny jak był za dzieciństwa, tylko właśnie różne odmiany są tego- na pewno coś znajdziesz
Milusia Teraz hemoglobina podskoczyła mi do 11,4, ale to marne pocieszenie, bo dalej trzeba brać pod uwagę hematokryt, który jest na granicy właściwie 34,5%, nie wiem ile jeszcze na żelazie wytrzymam, bo biorę od soboty(czyli dopiero trzeci dzień dzisiaj po przerwie) a żołądek, jelita-ogólnie cały układ pokarmowy wołają o pomstę do nieba :/ zmiana preparatu nic nie dała jak widać :/ dalej to samo :/
Widocznie taki mój urok
Ale jakoś się przemęczę
Może dzięki temu będę miała mniej do zrzucenia po ciąży
Mnie też dopadły takie poważne niepokoje
ale to chyba normalne bo pierwsze dziecko w drodze
Największy problem jakim mam to taki, jak ja rozpoznam, że to już się zaczęło