reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Ada ja lubie z lodem, ale ja i tak tylko troszke wypije, teraz stoi pol butelki whisky i pol butelki brandy na szafie, bo ja sie teraz nie napije, moj takich rzeczy nie lubi, wiec jak moja mama przyjedzie to sie ucieszy :-) A z cola tez lubie, ale potem umieram. No kurcze z tym uciskaniem to naprawde niefajnie, ale i tak sie pocieszam, ze nie mam zadnych takich dolegliwosci jak niektore tutaj z nas.

Wlasnie powrzucalam fotki na zakupowy. Jutro urodziny mojego mezczyzny, ma wolne, wiec pojdziemy do japonskiej restauracji, szkoda ze nie moge zjesc sushi, no ale podobno maja duzo innych pysznosci.

reklama
Hej Wam:)

Ja miałam dzisiaj, a właściwie wczoraj pobudkę o 4:20... Sen odszedł jak ręką odjął :/ Poza tym humor mi spadł na łeb na szyję... Mama zrobiła mi badania- dramatu nie ma, ale powodów do radości też za bardzo nie :/ Padam na twarz, a do spania sie ułożyć nie mogę :/

Dobranoc i pozdrawiam ;)

Aninek to wszystkiego najlepszego dla twojego mężczyzny:-)
Indziorka oj współczuje, a co z wynikami nie tak?

chyba jeszcze troche posiedze, musze M przypilnować co by mi z domu nie wyparował bo kumpel go próbuje namówić:confused2: a wolałabym żeby normalnie jutro wstał a nie po południu:-p

Ja sie witam i juz nadrabiam co wczoraj pisalyscie, ja niestety cala sb z zyciorysu mam wycieta, tak to jest jak pospie za dlugo od dawna walcze z migrena, ale w ciazy jakos mi sie nie zdazala czesto bo chyba tylko ze dwa razy na poczatku, juz sie cieszylam,ze do konca ciazy przynajmniej nie wroci, a jednak moze z mniejsza sila ale bol byl okropny nie chcialam faszerowac sie lekami kupilam plastry chlodzace apap nie wiem czy mozna je w ciazy lepic ale one tylko chlodza wiec mysle ze tak przeszlo ufff potem znow zaczol sie bol znow zalepilam plaster i przeszlo wtedy juz tak calkiem ze zaczelam wracac do siebie wieczorkiem ale jak tylko sie polozylam spac to chycila mnie ta ostra migrena,ktorej nienawidze! wydaje mi sie ze porod lepiej zniose ://///// I tak caly wczorajszy dzien stracony, a to dlatego ze pospalam naprawde dlugo(jak spie za dlugo zawsze mam migrene)tak wiec dzisiaj pobudka o6 znowu i nawet nie staralam sie zasnac dalej :/
aninek to byl test wewnetrzny na prawo jazdy, teraz byle zewnetrzny zdal a jazdy jakos juz pojda predzej czy pozniej :)
milusia83 ja poza moim mezem nie znam zadnych koziorozcow,ale moj maz jest bardzo wesolym i pociesznym czlowiekiem nie powiedzialabym ze ma trudny charakter a wrecz przeciwnie jest bardzo ulegly i mily i bardzo pomocny ja to nawet mowie,ze chyba az zabardzo czasami bo ludzie to wykoprzystuja niestety :/

ps.wkoncu wrzucilam foto na zamkniety ;)

Ostatnia edycja:
Hej :)

Ja już na nogach od 7 z kawałkiem pełna życia i energii :eek: Coś mi się w głowie poprzestawiało :D

Ada Znaczy hemoglobina w końcu ruszyła w górę o całe 0,4 :D To jest trochę pocieszające, ale reszta to tak trochę średnio- badania krzepnięcia krwi wszystkie za górną granicą, czyli łącznie bardzo dużo wydłużony czas krzepnięcia... pierwiastki pojedyncze mimo preparatu wit są na takim sobie poziomie, albo poniżej... A "wskaźniki choroby" wywalone w kosmos :D Ale się uspokoiłam już, trudno widocznie taki urok mojej ciąży :D Najważniejsze, że młodaładniei zdrowo rośnie/rosła, zobaczymy z resztą we wtorek :D

Janurka Szkoda mi Cię z tymi migrenami, bo wiem, że to dramat jest- ja dosłownie szaleję jak migrenę mam, na szczęście w ciąży miałam tylko parę razy :) Także głowa do góry i spacerek po świeżym powietrzu powinien pomóc:) gratki dla męża :D

Milusia Nienormowany czas pracy... Ja czasami czuję jakby mój był w pracy non stop, ale to przez ludzi, bo nie potrafią uszanować tego, że jest wolne, weekend święta czy cokolwiek innego :)

Magda Ja bym już zawiozła dziewczyny na ER, bo to już jest nienormalne do końca... Wiem, że się czeka i liczy, że się poprawi, ale obie już są chyba bardzo osłabione :/ Poza tym oczywiście pleśń robi swoje- pogłębia astmę, powoduje nowe alergie, także przy możliwości postarać się zmienić dom :/ Kurde tak mi Cię z tym szkoda...

Aninek to teraz tylko odpoczywać jak na razie :) A później na spokojnie ciuszki ogarnąć i dalej odpoczywać :)

Więcej grzechów nie pamiętam :D

Miłej niedzieli Kobietki ;)

Hej

Aninek whisky i brandy mowisz pijesz, ja raczej winko a z mocniejszych alkoholi to gin z tonikiem, d whisky mam jakas awersje. Za to moj maz sie tym pskudztwem delektuje.

Ada i co maz zostal w domu? Tez nie lubie jak moj spi do poludnia, dzisiaj obiecal ze sie wkoncu wezmie za maly pokoj dla Ani i swoje graty uporzadkuje i na strych wyniesie, takze zobaczymy. Chcialam tez na jakis spacerek sie wybrac bo pogoda ladna, zimno ale slonecznie.

Januarka wspolczuje migren. Moj maz tez koziorozec, nie powiem zeby byl latwym charakterem, bo czasami to ciezko z nim sie dogadac, ale nie wiem czy to ma zwiazek z jego znakiem zodiaku czy poprostu faktem ze jest facetem i innaczej widzi pewne rzeczy.

indziorka ja tez czasem mam wrazenie ze moj wiecej w pracy niz w domu. Zwlaszcza jak musi na nocki isc, w dzien odsypia a w nocy w pracy jest wiec tak jakby go nie bylo wcale.

Ja w nocy spac nie moglam, tak mnie reka bolala ze nie moglam znalezc wygodnej pozycji, do tego glowa mnie rozbolala, z wyrka sie wygrzebalam o 7 a chlopaki moje dopiero niedawno wstali.. takze maz ma dzisiaj poogarniac mala sypialnie i ja tam chyba cos postrzatam.. trzeba tez pojechac do jakiegos sklepu i farby kupic bo chce przemalowac sciany. Zobaczymy ile z tego planu bedzie zrealizowane.

Milej niedzieli

Witam sie i ja. Wczoraj już nie miałam siły pisac jak tylko sie zmyli ja już w wyrku byłam.
Dziś w koncu mam męża w domu nigdzie nie jedziemy i to jest piękne :-)
Milusia możesz coś więcej powiedzieć dawali ci jakieś leki??
Idę na śniadanie wciąglam już kabanosa ale to jednak mało :-D
Udanej niedzieli.

Przyszłam się przywitać i życzyć Wam pięknej niedzieli
Ja jadę z moim M do mojej mamci na obiadek i przy okazji zwiozę zwolnienie do pracy PAPATKI

reklama
Do góry