Witam ja nie spie juz od 3 juz mam dosc
(((( Nie tego,ze sie nie wysypiam, bo czuje sie wyspana,ale nie mam co robic tak wczesnie, przy maluchu to bym sie chociaz nie nudzila z rana
(( za to wieczorem ok21 juz spie jak niemowle wykonczona
Wczoraj przyszedl wozek bardzo nam sie podobai jest faktycznie bardzo leciutki, kolorek tez ladny, spacerowka jest faktycznie mala, ale dla nas to jak najbardziej na plus
)) mamy tylko nadzieje,ze dzieciatko nie bedzie wielkoludem i zmiesci sie do niej tak do przyszlego lata, bo pozniej to zamierzamy kupic juz taka najzwyklejsza spaceroweczke dla takiego 2/3 latka
Ktoras mamusia pisala o wrzuceniu fotek, juz kiedys wrzucalam ale dam jeszcze raz linka z wozeczkiem
MUTSY EVO + gondola + spacerówka + fotelik Maxi-Cosi Citi 2012 granatowy z szarym fotelikiem zakupilismy, jak narazie jestesmy zadowoleni zobaczymy jak bedzie sprawdzal sie przy dziecku i czy maly go polubi
elisse ja miewalam juz takie napiecia wczesniej,ale zadko i kurcze teraz mnie caly dzien wczoraj trzymalo, pilam magnez, ale cos nie pomagalo,ze mam wizyte u poloznej dzisiaj to musze z nia o tym porozmawiac, bo sie troszke przestraszylam maluch prawie sie nie ruszal,albo ja poprostu nie czulam tak przez to napiecie, odpukac dzisiaj jest troche lepiej narazie i czuje jak sie kreci
Co do nospy tez wszyscy mi mowia wlasnie,zeby brac,ale ja jestem jakos antylek zwlaszcza teraz no i musialabym to z lekarzem skonsultowac, bo nie wspominal ze moge brac tylko o magnezie kiedys tam mowil.
biłkabdg mmmmm fasolka po bretonsku moje podstawowe danie w ciazy przynajmneij an poczatku takie mialam smaki na fasolke i kotlety mmm smaka narobilas bo dawno fasolki nie bylo od kiedy mi smaki przeszly to nie bylo okazji zrobic,ale chyba sie odgapie ;p
Mamaaga4, Malinka wypoczywajcie dziewczynki mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze z Wami i maluszkami
Zdrowka zycze
-caroline- ogladalam kiedys na allegro takie biustonosze
KAYA usztywniany biustonosz do karmienia 70 C (2701632293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeden z nich, wpisz sobie w wyszukiwanie wyskoczy wiecej
ada1989 ah te hormony, ja tez jakas nerwowa ostatnio i do tego wszyscy wokolo mnie denerwuja jak nie siostra to babka my placimy za wszystko i wykanczamy pietro ze swojej kieszeni a ona chce rzadzic nami i naszymi pieniedzmi, ktorych juz prawie brak(jeszcze nie myslalam o dodatkach ona juz wie jakie fieranki gdzie mam kupic i zawiesic oczywiscie za swoje pieniadze mam kupic takie jak jej sie podobaja i urzadzic sobie wg jej gustu,ale ciagle lazi i powtarza,ze sie nie wtraca tymczasem wciska nosa gdzie popadnie ://// wrrrr nerwice mam!!!
Abys sie tylko od meza nie zarazila i goraczka cie nie dopadla, zdrowka zycze dla niego
aninek oj wspolczuje bidulko przyjechalas odpoczac a tymczasem wszyscy chetni do spotkania i zapewne poogladania brzuszka
Zrob sobie chociaz jeden dzien wolnego na odpoczynek w domku z rodzicami
Milego dnia mamusie ja znow pewnie zawitam dopiero wieczorem lub nawet jutro, bieganina jak zwykle