Witam was nocne marki ;p Alescie naskrobaly w nocy
Juz od pol godz czytam i czytam
J znow pobudka o 5 rano tym razem i nie spie :/ Maly coraz czesciej i wiecej uciska na pecherz tak zaczely sie pobudki do toalety, potem mam juz pospane :/
Magda z uk daj maila ja tez napisze do producenta im nas wiecej tym lepiej moze wprowadza owe smoczki, bo ja tez chcetnie skorzystam z takiego trojprzeplywowega, a ta nowa butelka rowniez wyglada na dobra wiec jakby dwa w jednym bylo to super
MAMAAGA4 my tez z poczatku myslelismy o bezowym wozku, ale jednak wezmiemy cos ciemniejszego tylko dlatego, ze w zimie wlasnie plucha no a chcemy kupic taki aby dla drugiego dzieciatka kiedys jeszcze zostaal w dobrym stanie
A jednak Lilianka
bardzo ładnie
Ja zakupilam taki rozek do spania potem mozna go wykorzystac wlasnie do karmienia, w sklepie dalam 90 cos zl takze sie oplacilo, a jk narazie sprawdza sie bardzo jesli chodzi o spaanie takze z karmieniem mam nadzieje tez
bilkabdg sliczny ten wozek i kolorek
ada1989 Chyba wiekszosc ludzi niestety tak reaguje, ze jak mu sie w pracy nie uklada badz maa jakis stres i zmartwieniem przelewa to na najblizszych z ktorymi przebywa na codzien "no bo na kogo" , szkoda tylko, ze twoj maz nie rozumie powagi sytuacji z tym lozyskiem bo moglby sie troszke pohamowac, ale co zrobic facet nigdy tak w 100% nie zrozumie kobiety ciezarnej zwlaszcza, ja tymcasowo mieszkam u rodzicow i tez moj maz i tatas chyba czasami nie zdaja sobie sprwy, ze noszenie takiego brzuszka to nie tylko przyjemnosc niestety, wczoraj sie poplakaalam np.bo cos mi spadlo poprosilam meza ktory siedzial przed kompem aby mi pomogl podniesc, bo schylanie sie bywa juz dla mnie czasami ciezkim wysilkiem i musze miec cos pod reka zeby sie przytrzymac i przykucnac, tak wiec zostawilam to i poszlam a maz mial to zabrac "zaraz" a ojciec warknol na mnie z fotela czemu tego nie podniose, i sie zaczela klutnia, mama sama zakazuje mi schylania sie i zawsze mi pomaga a faceci w domu hmmm przeszliby obok zero wyrozumialosci
az mi sie plakac chce jak sobie przypomne :/ niby *******a, ale jak trudna dla kobiety ciezarnej :/ Tak wiec nie martw sie sprobuj olac sytuacje i zostawic meza samego jak niema ochoty rozmawiac, znajdz sobie wtedy zajecie i jak bedzie chcial pogadac sam przyjdzie stulony jak psiak (zawsze tak robia).
ps. Jesli lubicie czytac to polecam ksiazke Mezczyznoi sa z marsa, kobiety z wenus powiem wam ze sama chetnie przeczytam ja jeszcze raz bo wiele rzeczy mi umknelo, a naprawde jest tam duzo informacji, ktore pomagaja zrozumiec drug polowke, a najbardziej polecam te ksiazke Panom , ktorzy z reguly nie chca a przeczytac powinni !!!
aninek ale sliczny ten kocyk
Ja juz zamowilam,ale tak jak dziewczyny pisza jeszcze jeden kupie zamiast rozka zeby w razie czego gdyby ten jeden nie wystarczyl owijac malucha kocykiem, no i rozwaze mozliwosc kupna tego samego bo naprawde ladny
Kropka87 Bardzo ladne imiona wybraliscie, ja zawsze mowilam ze jak bede miec syna to bedzie wiktor, ale mezowi niezbyt sie podobalo tak poszlismy na kompromis i zostanie David , moze przy drugim maz ulegnie ;p
700gr a to 24 tydzien dopiero wow? Ja tydzien temu na kontroli mowilam, ze moj smyk jest spory bo mial nieco ponad 700 a byl to 26 tydz. no prosze, u ciebie to dopiero facet rosnie