reklama
Titi mi narazie bielizna jeszcze nie dokucza
Kropka to czekam na wiesci, na pewno pieknie urosnie, a pierwsza bete w ktorym dc robilas?
Kaha super relacja, tak jest kazde dziecko ma swoj wlasny rytm rozwijania sie
w 28 dc
Czarni
matka wariatka :D
Kropko beta będzie super wierzę w to ;-)
tasia1107
Początkująca w BB
Witam mamusie ja dziś mam tylko lekkie mdlości więc jest ok.
Przez tą pogode to jakaś zachrypnięta jestem i zimno mi jest
Czarni to chyba sie kiedyś gdzieś pewnie spotkamy w naszym mieście
Czarni mam do ciebie prośbe żebyś mi powiedziała mniej więcej jak po wizycie u Salouma bo ty chyba pierwsza pójdziesz.A i przypomniało mi sie ale nie jestem pewna ze pstr zawsze rano przyjmuje i chyba w pon, wtr, czwr a w ine dni kto inny.
Przez tą pogode to jakaś zachrypnięta jestem i zimno mi jest
Czarni to chyba sie kiedyś gdzieś pewnie spotkamy w naszym mieście
Czarni mam do ciebie prośbe żebyś mi powiedziała mniej więcej jak po wizycie u Salouma bo ty chyba pierwsza pójdziesz.A i przypomniało mi sie ale nie jestem pewna ze pstr zawsze rano przyjmuje i chyba w pon, wtr, czwr a w ine dni kto inny.
tasia1107
Początkująca w BB
kurka chyba mi sie suwaczek zaciął bo mi sie nie przesuwa a od dzis już 6 tydz.
Czarni
Taska nie idę do niego pogoda mi dziś nie podpasowala a z inne dni to już porażka dostałam numer do prywatnego to sie u niego umowie chciałabym jeszcze do tej sie dodzwonić
tasia1107
Początkująca w BB
acha to życze powodzenia może ci sie uda dodzwonić tym razem, ja to pomyśle w przyszłym tygodniu nad pójściem do gin czy to na nfz czy prywatnie no zobacze jeszcze.
Czarni
No ja mam taka nadzieję narazie brak jakich kolwiek wiadomości od tych. Lekarzy
Coś moje dzwonienie nie sprzyja mi..
Coś moje dzwonienie nie sprzyja mi..
Betka 228, 4 dzwoniłam dogina i luteina 2x1 pod jezyk, i we wtorek na wizyte, mowi że może już będzie pęcherzyk widać... Mimo wyniku tak dobrego betki, dzisiaj coś mnie cycole nie bolą i kiepsko mi z tym, troche się przestraszyłam. Dziewczyny lece bede się odzywać w pn bo jade do rodziców Miłego weekendu papa
reklama
Czarni
Wow jeden plus dodzwoniłam sie do prywatnie i jutro na 19 teraz tylko jeszcze do swojej