Kropka no to gratulacje, superancko....
Niebieska nie możesz myśleć o siostrze w taki sposób, podejrzewam, że jeżeli bardzo Cię kocha to będzie cieszyła się Twoim szczęściem....No i trzynam kciuki za siostrę....
Olka ja zazdroszczę braku dolegliwości, mnie muli na maksa każdego dnia....Możesz kochana ustawić suwaczek....?
Aneta ja dzisiaj jestem w Wawie i też lało strasznie...nie cierpię tego ziąbu....
Domiśka jesteśmy na tym samym etapie, ja będę na wizytce w sobocie....zobaczymy
Mam nadzieję, że wybrałaś dobrego lekarza
najważniejsze, że będziesz czula się pewnie...
Ika fajnie, że przeniosłaś wizytkę, mnie zostało jeszcze 2 dni, sobota zbliża się wielkimi krokami....
Gizmowa powodzenia na wizytce
Mój brzuch jest już dosyć wypukły, ale mam wrażenie, że większość to wzdęcia...W poprzedniej ciąży do 5tego miesiąca nic nie było...dopiero po 5tym miesiącu coś zaczęło wystawać.....
mari88 no powodzenia z tą ciążą
zwłaszcza, że różnica nie duża
ale moja bratowa miała różnicę 2 miesięcy
hehehe
Tasia witaj...
Titylaya super, że wynik oki
a jakiego w końcu lekarza wybrałaś...?
Marzenixxx łącze się w samopoczuciu....
Baska ja do mojego lekarza byłam umówiona na długo przed rozpoczęciem cyklu staranek
hehe w razie czego...
Martinek wiem, że 2 tyg czekania to wieki, ale zleci jak nie wiem, a już więcej będzie wiadomo...Pierwsze badania tuż po pierwszej wizytce...
Anka84200 zazdroszczę braku objawów, ale jest jeszcze czas na ich rozkręcenie
Czarni dziwny ten lekarz...nie odbiera??
Abby gratulacje wizytki..
Yameko witaj i gratulacje...
Monika hehe senność byla całkiem przyjemna później czas na nudności..
Ika gratuluję wizytki...Mam nadzieję, że lutkę będziesz dobrze znosiła....
Kaha 23 witaj no i powodzenia ze wszystkim, żeby po prostu bylo dobrze...
Ja jestem nadal w Wawie.......prowadzę dalej szkolenia, trochę muli, ale bardziej wkurzają mnie ostatnio te pierdzielone wzdęcia no i czekam też na wizytkę....