reklama
Kropka, robiła usg.
No tak robiła usg, ale chodzi mi o to dlaczego mówi, że nie wie jak to się skończy??? U mnie serducha nie było w 6 tyg a, w prawie ósmym już było... wiec ja rozumiem, że informuje że tak może być, no ale troche się zdziwiłam, bo na pewno trzeba poczekać... Kiedy kazała Ci przyjść?
dotka85
Fanka BB :)
Kropka kiedy wynik bety bedziesz miec? daj znac jak bediesz miala i jaki poprzedni byl, trzymam &&&
Gizmowa spokojnie pewnie fasolka potrzebuje jeszcze troche czasu zeby sie ujawnic. Potrafsz pow w ktorym dniu cyklu owulacje mialas teraz?
Gizmowa spokojnie pewnie fasolka potrzebuje jeszcze troche czasu zeby sie ujawnic. Potrafsz pow w ktorym dniu cyklu owulacje mialas teraz?
Czarni
matka wariatka :D
Cześć dziewczyny
Milusią jej telefony od odbiera położna.której teraz nie ma.więc jest problem z dodzwonieniem sie. Bo ona i ma pacjetki i telefon i trzeba jeszcze trafić jak pracuje
Milusią jej telefony od odbiera położna.której teraz nie ma.więc jest problem z dodzwonieniem sie. Bo ona i ma pacjetki i telefon i trzeba jeszcze trafić jak pracuje
lanjaa
Aga mama Julii
Hej dziewczyny, jeśli pozwolicie to się dołączę. Tak według wyliczeń to termin będę miała na drugą połowe stycznia ale każdy kalkulator mi inaczej pokazuje.
Kropka kiedy wynik bety bedziesz miec? daj znac jak bediesz miala i jaki poprzedni byl, trzymam &&&
Poprzednia beta (wtorkowa) 87,95- przedział 4 tydzień. Dzisiaj po 7 znowu byłam i po wynik pojade ok 12. Troszkę się boje.... Musi byc dobrze, nie ma innej opcji Mój dzidziol kochany
Ja się tylko zamelduję. Dzisiaj na wizycie nie było serduszka, lekarka stwierdziłą, że jajo nie jest puste, ale nie wie jak to się skończy. Dobranoc dziewczyny. :*
To ja wcale nie na pocieszenie , tylko na dodanie sił opowiem Ci w skrócie historie koleżanki z sali... Młoda dziewczyna po 2 poronieniach samoistnych trafiła do szpitala w 6 tyg ciązy z lekkimi plamieniami. Była na usg widziała pęcherzyk, zarodka. W szpitalu w czasie badania usg lekarz stwierdził ze żadnego zarodka nie ma, czyli nie ma też serduszka. Stwierdzili że poczekaja góra 2 dni i na zabieg. nie mogłam patrzec jak ona płacze i nie mogłam pojąć jak mogł byc zarodek i go nie ma.... Nie chcieli jej zrobić bety bo tzreba czekać na wynik 2 dni a przecież zeby określić czy ciąza jest prawidłowa trzeba jeszcze raz pobierać krew i zas 2 dni na wynik. Nakręciłam ją a potem jej lekarza żeby pobrano jej krew w szpitalu a moj mąz zawiozł jej krew i jej męża do prywatnego laboratorium i tak dwa badania. Wynik był super . Lekarz dalej marudził a ja ją dalej namawiałam ze ma nie słuchać lekarzy bo u jednej dzidzi serduszko jest w 7 tyg u drugiej będzie w 9 tyg. i wiecie co? przeleżała 2 tyg, nie dała się po mimo że pół szpitala szykowało ja do zabiegu!! Dzisiaj ma śliczną córeczke! Nie może być tak ze jedno badanie we wczesnej ciąży wszystko nam powie! Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w dużo pozytywnych myśli a wszystko będzie dobrze. Trzymaj się Gizmowa.Ja wiem, że wszystko jest w porządku! Pozdrawiam!
lanjaa
Aga mama Julii
Cześć lanja Jakie masz objawy? Masz jakieś w ogóle? Ja spać nie moge kurde, nie wiem czy to nerwy czy co....
Jeszcze nie mam objawów, niestety nie pamiętam za bardzo jak było w pierwszej ciąży. Tyle co pamiętam to ze dobrze się czułam i mdłości miałam tylko jeden dzień. Teraz lekko mnie brzuch ciągnie i nic więcej. Właśnie myślę do jakiego lekarza pójdę, czy do tego co poprzednio czy innego.
reklama
Cześć dziewczyny!
Milusiaa83 lekarzy wybrałam sobie dwóch i będę porównywać to, co będą mi mówić. Jeden to ten, którego mi poleciłaś, a drugi to taki, u którego byłam wczoraj w szpitalu, a prowadzi niedaleko mnie prywatną praktykę. Pod koniec lipca lecę do Francji do mojego TŻ na 2 miesiące i przy okazji przejdziemy się do lekarza, tam robią jakieś bajeranckie usg, ponoć jeszcze lepsze niż nasze 5d, a nie będę musiała nic za to płacić więc czemu nie skorzystać? Oczywiście polecę, jeśli nie będzie żadnych przeciwskazań, ale mam nadzieję, że będzie ok, bo całkiem zdrowa ze mnie bestia :-)
Zaczęła irytować mnie koronkowa bielizna i chyba przerzucę się całkowicie na bawełniane figi, też tak macie?
Milusiaa83 lekarzy wybrałam sobie dwóch i będę porównywać to, co będą mi mówić. Jeden to ten, którego mi poleciłaś, a drugi to taki, u którego byłam wczoraj w szpitalu, a prowadzi niedaleko mnie prywatną praktykę. Pod koniec lipca lecę do Francji do mojego TŻ na 2 miesiące i przy okazji przejdziemy się do lekarza, tam robią jakieś bajeranckie usg, ponoć jeszcze lepsze niż nasze 5d, a nie będę musiała nic za to płacić więc czemu nie skorzystać? Oczywiście polecę, jeśli nie będzie żadnych przeciwskazań, ale mam nadzieję, że będzie ok, bo całkiem zdrowa ze mnie bestia :-)
Zaczęła irytować mnie koronkowa bielizna i chyba przerzucę się całkowicie na bawełniane figi, też tak macie?
Ostatnia edycja: