Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ada materac jest 60 x 120 więc normalny. Tu Ci wkleję linka do tego samego łóżeczka, tylko w innym kolorze (też mi sie w sumie podoba) i tam jak zjedziesz niżej, to masz ofertę kupna razem z materacem za 65 funtów. Uważam, że cena ok, a ja uwielbiam łóżeczka turystyczne. Miałam dla dziewczynek, ale już było zniszczone i mąż wyrzucił No i jak pościel kupuję, to nie muszę miec tych "zderzaków", tylko sama kołderke i podusię (ale to wiadomo później), Oczywiście prześcieradełko, ale ochraniacze odpadają, a to zawsze taniej.
Baby bed travel cot furniture cribs portable child bed with toys entryway 0-36 months green: Amazon.co.uk: Baby
Moja Nela jest bardzo szczupła i w sumie z marketów to tylko w sainsburym mogę dostać na nią portki nie za szerokie, bo tak, to tylko w H&M. A co do jedzenia, to faktycznie jest troszkę drożej, ale maja np. lepsze wyroby cukiernicze, niż inne markety
Baby bed travel cot furniture cribs portable child bed with toys entryway 0-36 months green: Amazon.co.uk: Baby
Moja Nela jest bardzo szczupła i w sumie z marketów to tylko w sainsburym mogę dostać na nią portki nie za szerokie, bo tak, to tylko w H&M. A co do jedzenia, to faktycznie jest troszkę drożej, ale maja np. lepsze wyroby cukiernicze, niż inne markety