Witam kochane,
Dziś skoczyłam na zakupki, kupiłam mojemu starszakowi skarpetki w H&M, sobie super duper stanik w M&S i ogólnie sporo pierdułek w Rossmanie, padam na mordkę....
Pogoda dzisiaj tako srako
czyli najpierw spoko, a później deszcz...wrrrrrrr....
Patinka ja też używam Musteli, a ta oliwka w żelu to masakra...ja też mam od niej uczulenie niestety....tam jest dużo skladników wpływających na gęstość kosmetyku, żeby była w żelu....Polecam Ci szczerze babydream przeciwko rozstępom - wymiata, lepszy pod względem składu od musteli, skóra lepiej wygląda....i cena 11 zł...dla mnie lepszy kosmetyk niż mustela i elancyl do kupy wzięte...
Ada no własnie się zastanawiam czy cholerka kupować tą spacerówke...W piwnicy dla małego brzdąca mam 3 w 1 wózek tako jumper...., ale on się tak do roku, maksymalnie półtora nadaje...później musi być spacerówa większa...mój dwulatek super chodzi, ale wiadomo to mnie jest łatwiej iść z nim gdziekolwiek
Magda z uk no ja też zauważylam, że jak jest trzecie dziecko to pewnie wpadka, że pewnie nie chcieli, że to patologia itp. no ludzie są beznadziejni...Ja sama mam trójkę rodzeństwa i sama marzę o trójce dzieci..., ale jak będzie - nie wiem...Ślicznie Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź...
Alicja32 ja jak tylko oko otworzę to czuję pyk pyk, zawsze czekam na te walnięcia
bo już kopniaczkami tego nie nazwę
Filkat czytam, że i Ty z rodziny wielodzietnej
u nas też wesoło było hehehe
Szylwias powiem Ci szczerze z perspektyw, że ja cieszę się, że dziecko było troszkę później, ślub i te sprawy
Mam przynajmniej wrażenie, że młodość spędzilam wyczerpująco....i teraz mogę bardziej poświęcić się rodzinie...Ty później ocenisz czy troszkę tęsknisz za wolnością czy nie....Wiesz jak przyjdzie bąbelek na świat to będzie tak, że zaczniesz otaczać się znajomymi tylko z dziećmi, nagle przyjaciele nie będą mieli czasu, nagle imprezy przestaną istniec.....Ja Ci kochana życzę ogromnej ilości satysfakcji bycia mamą...cudowną zapewne mamą...
Green pewnie, że lepiej na spokojnie......nie ma nic gorszego jak nie móc mieć warunków i wewnętrznego spokoju do rozwoju malucha....Przynajniej możesz cieszyć się ciążą, w 100% ją przeżywać...
Januarko najważniejsze, abyś cieszyla się ciąża i nie przejmowała glupimi komentarzami innych...Mam nadzieję, że w końcu na spokojnie złapiesz bakcyla macierzynsstwa...
Gizmowa,a kiedy dokładnie imprezka się szykuje?
Kropeczka jejku współczuję CI teg katarzycha...zdrowiej kobietko, zdrowiej! Współczuję bbardzo historii z mieszkaniem, ale pamiętaj nic w przyrodzie nie dzieje się bez jakiejś przyczyny. Szukaj pozytywów tej akcji...pomyśl, ze np. nie bylibyście zadowoleni z tego mieszkania, że czeka na Was inne itp. itd....Wiem, że latwo się mówi, ale postaraj się chociaż...
Afja nie teraz to następnym razem będziemy mocno trzymać kciukole!
Niebieska będziesz miala cudne pomocnice w domku, ja to czuję, że tylko do rodzenia chłopów się nadaję
Kaja28 za mną też wiecznie coś chodzi
Filkat gratulacje ciociu