reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej dziewczyny
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
ja czuje sie jakos dziwnie, nie mam humoru ani energi, takze nie smęce....
buziaki
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
ja czuje sie jakos dziwnie, nie mam humoru ani energi, takze nie smęce....
buziaki
dotka85
Fanka BB :)
Marzenix to daj znać jaka betka, pierwszy raz robisz jej poziom?
Kropka zamierzasz powstarzac bede po 48 albo 72 h zeby sprawdic czy przyrasta ladnie?
Titi a Ty jakie badania robilas?
mnie dzis podbrzusze ciagnie hmmm mam nadzieje ze wszystko ok
Kropka zamierzasz powstarzac bede po 48 albo 72 h zeby sprawdic czy przyrasta ladnie?
Titi a Ty jakie badania robilas?
mnie dzis podbrzusze ciagnie hmmm mam nadzieje ze wszystko ok
Ostatnia edycja:
Czarni
matka wariatka :D
A gin do którego chce jechać nie odbiera już drugi dzień masakra buu
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czarni a ktory to tak nie odbiera??
Czarni nie martw się mi po strasznych bvojach udało się do jakiegokolwiek umówić.. Wszyscy terminy na lipiec, sierpien i to prywatnie
Marzenix może to ta pogoda tak na Ciebie działa.. Głowa do góry:-)
Dotka mnie tez tak cały czas ciągnie, więc to chyba nic złego..
Marzenix może to ta pogoda tak na Ciebie działa.. Głowa do góry:-)
Dotka mnie tez tak cały czas ciągnie, więc to chyba nic złego..
Dotka85, wydaje mi się, że takie lekkie bóle są nie groźne, jakoś musi się wszystko rozciągnąć Ważne, że to nie są typowe skurcze.
Marzenixx może hormony buzują?
Dziewczyny ja dzisiaj w nocy dwa razy się budziłam. Brzuch mnie bolał, taki przeszywający ból ale to może przez zaparcia bo mnie męczą No i dobre samopoczucie chyba się kończy:/ Od rana mam mdłości
Marzenixx może hormony buzują?
Dziewczyny ja dzisiaj w nocy dwa razy się budziłam. Brzuch mnie bolał, taki przeszywający ból ale to może przez zaparcia bo mnie męczą No i dobre samopoczucie chyba się kończy:/ Od rana mam mdłości
Witajcie,
na początku ciąży może boleć, bo macica się rozciąga. Najważniejsze żeby nie było plamień, wtedy trzeba natychmiast powiadomić lekarza.
Dzisiaj leje jak z cebra u nas. Młody zasypia w bujaczku, a ja się nudzę Muszę mieszkanko ogarnąć.
na początku ciąży może boleć, bo macica się rozciąga. Najważniejsze żeby nie było plamień, wtedy trzeba natychmiast powiadomić lekarza.
Dzisiaj leje jak z cebra u nas. Młody zasypia w bujaczku, a ja się nudzę Muszę mieszkanko ogarnąć.
reklama
domiska1
Fanka BB :)
hej dziewczyny, ja wczoraj się ściekłam , bo chciałam się zapisać na wizytę do przychodni przy szpitalu położniczym, byłam ich pacjentką a laska mi mówi, że obcięli im limity z NFZu i że najbliższy termin 21 czerwca!!!!!! myślałam, że ich rozniosę...
Finał jest taki, że męża kolega jest ginekologiem, jego mama i siostra też, prowadzą swoją klinikę i na szczęście mają podpisaną umowę z NFZ więc tam będę chodzić. Kobitka jest świetna, wszystko mi wyjaśniła, bardzo długo ze mną rozmawiała, zbadała. Poczułąm się przy niej bezpiecznie i chcę, żeby prowadziła moją ciążę. Za tydzień będę miała USG, i po nim już mam nadzieję w 100% się uspokoję, bo powinno bić serduszko. Ona jest zdania, że USG powinno się robić w 8 tygodniu bo wtedy jest pewność serduszka. Wcześniej, może być a może jeszcze nie i kobiety bardzo się stresują. Ja miałam pierwsze po 4 tygodniu, uspokoiłam się, bo zarodek sobie ładnie siedział, ale na serduszko było za wcześnie.
Miłego dnia.
Finał jest taki, że męża kolega jest ginekologiem, jego mama i siostra też, prowadzą swoją klinikę i na szczęście mają podpisaną umowę z NFZ więc tam będę chodzić. Kobitka jest świetna, wszystko mi wyjaśniła, bardzo długo ze mną rozmawiała, zbadała. Poczułąm się przy niej bezpiecznie i chcę, żeby prowadziła moją ciążę. Za tydzień będę miała USG, i po nim już mam nadzieję w 100% się uspokoję, bo powinno bić serduszko. Ona jest zdania, że USG powinno się robić w 8 tygodniu bo wtedy jest pewność serduszka. Wcześniej, może być a może jeszcze nie i kobiety bardzo się stresują. Ja miałam pierwsze po 4 tygodniu, uspokoiłam się, bo zarodek sobie ładnie siedział, ale na serduszko było za wcześnie.
Miłego dnia.