reklama
Czarni
matka wariatka :D
Marzenixx ja próbuje do kopaczyk-pstrokocinskiej ale od 2 dni cisza.... :/
Martinek, karte założy jak coś siostra mojej lekarki i tylko mnie przekaże. Więc chyba lepsza ta opcja.
Ja bym po prostu chciała serduszko zobaczyć.
Martinek, może i dobrze, że dopiero za 2 tygodnie, krwiak się ładnie wchłonie. Jakbyś poszła teraz to bys się stresowała, że jeszcze jest (przypuszczalnie). A krwiak był daleko czy blisko pęcherzyka płodowego?
Dotka, no pewnie, że pytaj. Lepiej wiedzieć niż samemu się domyślać.
Ja miałam już dwie problemowe ciąże. :/
Ja bym po prostu chciała serduszko zobaczyć.
Martinek, może i dobrze, że dopiero za 2 tygodnie, krwiak się ładnie wchłonie. Jakbyś poszła teraz to bys się stresowała, że jeszcze jest (przypuszczalnie). A krwiak był daleko czy blisko pęcherzyka płodowego?
Dotka, no pewnie, że pytaj. Lepiej wiedzieć niż samemu się domyślać.
Ja miałam już dwie problemowe ciąże. :/
martinek
Fanka BB :)
krwiak nie byl chyba blisko...ale lekarka mnie nie chciala stresowac- nic nie wiem ...jakie wymiary itd...kazala brac leki i lezec i tyle...
a wiecie dziewczyny zwlaszcza te ktore sa juz w kolejnej ciazy...kiedy pierwsze badania krwi i moczu sie robi i jakie robilyscie? mi juz teraz zlecila ginka ...ide jutro rano...
a wiecie dziewczyny zwlaszcza te ktore sa juz w kolejnej ciazy...kiedy pierwsze badania krwi i moczu sie robi i jakie robilyscie? mi juz teraz zlecila ginka ...ide jutro rano...
Ja miałam zlecone w 5 tygodniu badania, ale jeszcze nie robiłam, muszę się wybrać. Ja mam morfologię, mocz, glukozę. Cytomgalii i różyczki mam przeciwciała, toxo nie przechodziłam - nie musze więc teraz robić.
Ja jak miałam krwiaka to wylał mi się na pęcherzyk. Wydaje mi się, ze lekarka powiedziałaby Ci, gdyby coś takiego miało miejsce. Ogólnie ciąże z krwiakami dobrze się kończą. :*
Ja jak miałam krwiaka to wylał mi się na pęcherzyk. Wydaje mi się, ze lekarka powiedziałaby Ci, gdyby coś takiego miało miejsce. Ogólnie ciąże z krwiakami dobrze się kończą. :*
reklama