reklama
Gizmowa -- napewno będzie już widać bijące seruszko!![]()
Oby to było prorocze zdanie. :*
dotka85
Fanka BB :)
Hej dziewczyny chcialabym sie do Was dolaczyc, od piatku zeszlego wiem ze jestem zafasolkowana
to moja pierwsza ciaza, potwierdzona dwa razy beta. Przyrost byl sliczny wiec mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku. Na razie nikomu nie mowie z najblizszych i predko nie zamierzam zeby nie zapeszczyc 
Na wizyte umowilam sie na 1 czerwca w Dzień Dziecka
jak bedzie ok wtedy suwaczek sobie machne
dzis wypada mi 4 tydzien 6 dzien.
Na wizyte umowilam sie na 1 czerwca w Dzień Dziecka
Dotka85 gratuluję
Gizmowa też mi się wydaje, że serduszko już będzie pięknie pracowało
Dziewczyny ja też chciałam ukrywać ciąże póki nie zobaczę serduszka ale z wielu przyczyn musiałam powiedzieć. Teraz tylko się modlę, żeby z dzidzią było wszystko ok bo nadal nie mam żadnych konkretnych doleglkiowści.
Gizmowa też mi się wydaje, że serduszko już będzie pięknie pracowało
Dziewczyny ja też chciałam ukrywać ciąże póki nie zobaczę serduszka ale z wielu przyczyn musiałam powiedzieć. Teraz tylko się modlę, żeby z dzidzią było wszystko ok bo nadal nie mam żadnych konkretnych doleglkiowści.
monika2222
Zaangażowana w BB
Ja też nie chcę nikomu mówić dopóki serduszka nie zobaczę. A potem mnie czeka bardzo przyjemne oznajmienie rodzinie i mniej przyjemne powiedzenie w pracy
. Stres będzie, ale co tam- oby z Kruszynką było ok
)).
Gizmowa- na pewno serducho będzie
.
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki- niech lekarze mają same dobre wieści
)).
Gizmowa- na pewno serducho będzie
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki- niech lekarze mają same dobre wieści
Kropka gratuluję, super wieści
niebieska na pewno troszke będzie siostrze smutno ale na pewno ale mimo to będzie się cieszyc razem z Tobą. Myślę ze nie powinnas długo zwlekac z tą informacją bo własnie moze byc siostrze przykro ze tak długo to ukrywałaś.....
dotka witaj!
mamy takie same suwaczki
)
Olka tylko się cieszyć z braku dolegliwości ciążowych
)
O mojej ciąży póki co wiedzą tylko najbliżsi..........najbardziej boje się powiedzieć w pracy.......niby kierowniczką jest ok ale na pewno nie będzie zadowolona bo zbliża się okres urlopowy a być może zabraknie jednego pracownika.
Cieszę się bo udało mi się przyspieszyć wizyte u ginka na jutro na 18
Dzięcie już śpi a ja ide poleniuchować.......milego wieczorku i za wszystkie wizyty 3maj kciuki.
niebieska na pewno troszke będzie siostrze smutno ale na pewno ale mimo to będzie się cieszyc razem z Tobą. Myślę ze nie powinnas długo zwlekac z tą informacją bo własnie moze byc siostrze przykro ze tak długo to ukrywałaś.....
dotka witaj!
Olka tylko się cieszyć z braku dolegliwości ciążowych
O mojej ciąży póki co wiedzą tylko najbliżsi..........najbardziej boje się powiedzieć w pracy.......niby kierowniczką jest ok ale na pewno nie będzie zadowolona bo zbliża się okres urlopowy a być może zabraknie jednego pracownika.
Cieszę się bo udało mi się przyspieszyć wizyte u ginka na jutro na 18
Dzięcie już śpi a ja ide poleniuchować.......milego wieczorku i za wszystkie wizyty 3maj kciuki.
dotka85
Fanka BB :)
Itka to po wizycie zaraz nam zamelduj co i jak, ale najlepiej pisz w tym wątku o wizytach bo ten to taki ogólny nasz, a potem jakby co będzie nam lepiej odszukać. Trzymam kciuki za wizyte &&&
Mnie dzis 1 raz bolal lewy "jajnik" ale doczytalam ze to nie jajnik boli jak boli po bokach tylko wiązadła macicy się rozciągają i nie ma się co denerwować.
Mnie dzis 1 raz bolal lewy "jajnik" ale doczytalam ze to nie jajnik boli jak boli po bokach tylko wiązadła macicy się rozciągają i nie ma się co denerwować.
reklama