reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Dziewczyny dziękuje. Oby było ok. Póki cp odbija mi się i czuje napięcie w brzuchu i muszę jeść mało ale często, bo mnie ssie bardzo :)

Hej dziewczyny chcialabym sie do Was dolaczyc, od piatku zeszlego wiem ze jestem zafasolkowana :) to moja pierwsza ciaza, potwierdzona dwa razy beta. Przyrost byl sliczny wiec mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku. Na razie nikomu nie mowie z najblizszych i predko nie zamierzam zeby nie zapeszczyc :)
Na wizyte umowilam sie na 1 czerwca w Dzień Dziecka :) jak bedzie ok wtedy suwaczek sobie machne :) dzis wypada mi 4 tydzien 6 dzien.

Dotka85 gratuluję:)
Gizmowa też mi się wydaje, że serduszko już będzie pięknie pracowało:)
Dziewczyny ja też chciałam ukrywać ciąże póki nie zobaczę serduszka ale z wielu przyczyn musiałam powiedzieć. Teraz tylko się modlę, żeby z dzidzią było wszystko ok bo nadal nie mam żadnych konkretnych doleglkiowści.

Olka na pewno wszystko będzie ok :) Może akurat to Ty będziesz szczęściarą, która nie będzie odczuwała ciążowych dolegliwości
Witam wszystkie nowe styczniowe mamusie :-)

Ja też nie chcę nikomu mówić dopóki serduszka nie zobaczę. A potem mnie czeka bardzo przyjemne oznajmienie rodzinie i mniej przyjemne powiedzenie w pracy ;). Stres będzie, ale co tam- oby z Kruszynką było ok :))).

Gizmowa- na pewno serducho będzie :).

Za wszystkie wizyty trzymam kciuki- niech lekarze mają same dobre wieści :))).

Kropka gratuluję, super wieści:)

niebieska na pewno troszke będzie siostrze smutno ale na pewno ale mimo to będzie się cieszyc razem z Tobą. Myślę ze nie powinnas długo zwlekac z tą informacją bo własnie moze byc siostrze przykro ze tak długo to ukrywałaś.....

dotka witaj!:) mamy takie same suwaczki:))

Olka tylko się cieszyć z braku dolegliwości ciążowych;))

O mojej ciąży póki co wiedzą tylko najbliżsi..........najbardziej boje się powiedzieć w pracy.......niby kierowniczką jest ok ale na pewno nie będzie zadowolona bo zbliża się okres urlopowy a być może zabraknie jednego pracownika.

Cieszę się bo udało mi się przyspieszyć wizyte u ginka na jutro na 18:)
Dzięcie już śpi a ja ide poleniuchować.......milego wieczorku i za wszystkie wizyty 3maj kciuki.

Itka to po wizycie zaraz nam zamelduj co i jak, ale najlepiej pisz w tym wątku o wizytach bo ten to taki ogólny nasz, a potem jakby co będzie nam lepiej odszukać. Trzymam kciuki za wizyte &&&

Mnie dzis 1 raz bolal lewy "jajnik" ale doczytalam ze to nie jajnik boli jak boli po bokach tylko wiązadła macicy się rozciągają i nie ma się co denerwować.

reklama
Monika, chwila tajemnicy, a potem ile radość. :-)

Idę w czwartek do gina, tak jak miałam iść, znalazłam dobrą lekarkę u mnie w mieście. Jednorazowa wizyta i mam nadzieję, że będę zadowolona. :)

Do góry