reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
EmiliaM testowałam wszystkie chyba pampersy i oprócz oryginalnych z Pampers jedyne jakie im dorównują to te z Rosmana. Są też bardzo dobre, mięciutkie i chłonne a jednak tańsze. Można kupić na spróbowanie takie małe opakowanie w którym są dwie lub trzy pieluszki i tanio można przetestować:-)

Kaja wlasnie patrzylam na gumtree i jest wozek co mi sie bardzo podoba blisko nas.. hmm.. moze naciagne meza na ogladniecie wozka, ze zdjec wyglada na zadbany. Zobaczymy..

Bilka o ile dobrze pamietam to mialam 2 paczki pampkow 1 i zuzylam 1,5 paczke, bo potem te co mi zostaly oddalam siostrze. Moj synus szybko na wadze przybieral wiec i szybko szlismy z rozmiarami papmkow w gore.. mysle ze jedynek nie warto jest kupic wiecej niz 2 paczki.

MamaAga bardzo chetnie bym przetestowala te pieluszki ale niestety u nas nie ma Rossmana.

Magda WIELKIE GRATULACJE !!! Ciesze sie bardzo ze masz swojego upragnionego chlopca :) Tyle tych chlopakow na styczniowkach ze boje sie ze mam przeczucie ze i ja sie zalapie na ten meski wysyp

gratulacje dziewczyny! :)

mam do Was pytanie, chyba już to było poruszane, ale zapytam: czy możemy jeść oscypki? w necie znalazłam info. że nie, ale coli i soli też nam nie można;) oczywiście nie chodzi mi oto,żeby jeść codziennie oscypka,ale mój brat wczoraj mi przywiózł z zakopanego takiego dużego, pysznego oscypka...mniam...póki co jeszcze go nie jadłam,ale chcę jutro zrobić z niego coś pysznego,ale pytanie czy mogę??
co o tym myślicie?

Magda GRATULACJE!!! :-) Świetna wiadomość, sama jeszcze nie mogę się do końca otrząsnąć po wczorajszym.
Emilia Zawsze warto zobaczyć. Trzeba polować na okazje, bo towar ten sam, a można oszczędzić troszkę. Nie wiem jaki model Cię interesuje, ale w większości wózków można prać prawie wszystko, więc jeśli stelaż i koła są w dobrym stanie, to można zastanowić się nad kupnem :tak:

reklama
ale wysyp chlopakow fajnie ;) hehe Indziorka jak przerwiesz we wtorek to ja czuje ze w srode znow zainguruje wysyp chlopcow :p

Do góry