reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

magda z uk bardzo ale to bardzo gratuluje!! tym bardziej że tak strasznie chcieliście synka :tak:teraz zdradź czy imię juz wybrane jakieś?? :tak:zcze chłoniesz wiadomośc hehehe:-)

u nas dzis byl taki upał ze myslalam ze nie wróce z miasta.....:baffled:
do tego obżarłam się dziś wszystkim co mozliwe chyba, kotlety, ziemniaki, winogrona, nektarynki, lody ...:baffled:teraz męczy mnie zgaga za kare....eh....

reklama
Nie chcę nic mówić ale Indziorka passę na chłopców, to właśnie przerwałam ja w poniedziałek. Magda znowu rozpoczęła owocny wysyp styczniowych chłopców więc we wtorek znów dziewczynka to w tym męskim gronie za szybko chyba:-D:-D:-D:-D:-D

EmiliaM ja cały czas mówię że ciąża mi mózg wyżera:-D:-D:-D:-D:-DNo nie zajarzyłam z tymi pieluchami że Ty nie mieszkasz w Polsce. Mogę w ramach rehabilitacji wysłać karton a na razie zdradzę Ci że nasza córeczka dostanie na Imię Emilka:-)

MAMAAGA ja tez we wtorek bede miala USG polowkowe i mam nadzieje ze sie okaze ze tam dziewczynka sobie rosnie.. :-) Mam nadzieje ze chlopieca passa zostanie przerwana, no chyba ze ktos chce chlopca to z calego serca tego zycze. A imie bardzo ladne, jakbym nie miala tak na imie to sama bym to wziela pod uwage :tak: Ja jestem Emilia po mojej kochanej babci.

Ktos wogole liczyl ile tych chlopcow mamy i ile dziewczynek?

Ostatnia edycja:
No właśnie ja się zastanawiałam gdzie podziała się Nasza Tabelka i Deszczyk???? Nie było mnie przez chwilę i może czegoś nie wiem, bo wtabelce było miejsce na płeć.

reklama
Do góry