reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

ale tu dzisiaj spokojnie :p

Mnie też męczą już te upały :/ przed wczoraj musieliśmy się z małżem wrócić do domu po przejściu hm.. 4 m od bramy bo normalnie mdlałam ... :/ noce też są straszne nie śpie do 3 a później jak już usne to się budzę na siusiu :(

Macie jakieś pomysły na obiad?? bo już nie wiem co mam wymyślać... :p

jak Wasze samopoczucie ?

reklama
Hejka :-D
Wpadłam na chwilkę, żeby poczytać co u Was słychać :-D
Mężuś od dzisiaj ma urlop, więc było mycie okien i pranie firan, a na deser robienie ogórków konserwowych. Oczy mi się zamykają przed klawiaturą.
Jutro wreszcie wizyta :-D:-D

Domiska1 sny śnią się codziennie, tylko nie wszystkie pamiętamy. Durne sny w ciąży są normalne :tak: ja w poprzedniej ciąży miałam i teraz też mam.

EmiliaM współczuję bólu pleców.

M@linka ja Aspargin brałam w poprzedniej ciąży i kazała mi go brać ginka :tak:

Czarni super, że wszystko ok :) No i gratuluje dziołszki :-)

Kurde mnie niby było wszystko jedno, ale chyba jednak troszku wolałabym córcie... Ładnie ubierać, czesać... itp... a z chłopakiem to ja nie wiem za bardzo co robić... kurde nawet nie bede umiała się z nim bawić... no bo nie umiem bawić się samochodzikami itp... a dziewczynka wiecie, nooo lalki, zasady survoarviru itp :) taka mała dama... nie no synusia oczywiscie też bede kochac najmocniej jak się da, ale nie wiem czy mu wystarcze... mąż w domu tylko gosciem... kurde i marwtwie się,że nie podołam budowania zamków, wyscigów na rowerze itp:-(

kurde ale mam doła jakiegoś ostatnio... boje się, że mój mąż nie odnajdzie się w sytuacji, albo mi nie bedzie pomagał...

Hej :-)

dopiero pare dni temu znalazlam to forum. Probowalam poczytac troche wstecz ale duuuuzo tego napisalyscie :-)

Bardzo chetnie doloczylabym do Was. To moze pare slow o mnie :-)

Obecnie jestem w 17 tygodniu, termin mam 6/7 stycznia 2013 :-)
Jako ze to moja pierwsza ciaza to przezywam bardzo wszystko z nia zwiazane :-) do tego jeszcze dochodzi to ze jestem daleko .... od rodziny, Polski. Na poczatku kwietnia przeprowadzilam sie do Nowego Yorku do Narzeczonego, a zaraz po slubie okazalo sie ze jestem w ciazy :-)))

Czytam Was od paru dni regularnie.

Jesli chodzi o biezace sprawy zwiazane z ciaza to czekam wlasnie na wyniki badan krwi, oprocz standardowych tutaj miedzy 15 a 18 tyg robia wszystkim AFP (podobno w Polsce tylko kobietom po 35 roku zycia?). USG ostatnie mialam w 8 tyg i skierowanie na nastepne mam na 15 sierpnia (19 tydzien) i mamy plec poznac :-).

Czy ktoras z Was miala robione AFP? Tyle naczytalam sie juz ze wyniki moga byc zawyzone lub zanizone a wszystko jest ok, ze zaczynam sie denerwowac ... Nic nie wskazuje na to ale jakos podswiadomie sie mysli o tym ...

No nic w poniedzialek wyniki.

Pozdrawiam Was na koniec z upalnego Nowego Jorku (u nas od polowy czerwca non stop ponad 30 stopni). W tym tyg ciut chlodniej ale tylko ciut :-)

Czarni
gratuluje dziewczynki :)

Ooollcciiaaa
Ja sie dzisiaj wyspalam cala noc nareszcie, oczywiscie obudzilam sie w srodku nocy,ale zasnelam odrazu.
Ja wczoraj tez nie mialam pomyslu ani tym bardziej ochoty na gotowanie wiec zrobilam makaron ze szpinakiem na cebulce i czosnku,a zamiast smietany po, ktorej mnie mdli dodalam serek topiony, bylo szybko,pysznie i zdrowo :)
O moim samopoczuciu pisalam juz wczesniej,jestem pelna szczescia a jeszcze pelniejsza strachu :/ A jesli chodi o dolegliwosci ciazowe to ostatnio nic nie odczowam i niecierpliwie czekam do 8.8 na wizyte,mam nadzieje,ze lekarz powie, ze jest wszystko ok.

Kropka87 Ja sie ciesze ze bedzie chlopiec jakos wole koparkami sie pobawic jak lalkami, a jesli chodzi o ubrania na chlopcow niema az tak duzego wyboru w sklepach jak na dziewczynki,ale tez mozna go ladnie oryginalnie ubrac, no i dla mnie to tez na plus bo na dziewczynki tyle slicznych rzeczy,ze pewnie bym tylko przepuszczala pieniadze na sliczne ciuszki,a tak moze troche zaoszczedze na przyszlosc mojego maluszka ;p Ale gdybym miala miec corcie tez bylabym szczesliwa oczywiscie :)

Czarni gratuluje dziewczynki.
American Girl witaj.

U mnie znowu upał więc będę dętka a mam parę rzeczy do zrobienia i niestety muszę wyjść do miasta.
Ja tez mam szurnięte sny w zasadzie codziennie więc przestaje na nie uwagę zwracać.
Na szczęście w nocy budzę się do łazienki ze dwa razy więc nawet jak coś głupiego mi się śni to nie cała noc:-)
Mój maluch tak się wczoraj w brzuchu rozszalał, ze nawet mąż poczuł jak przyłożył rękę, w szoku był i całe popołudnie coś do brzucha mówił. Nie są to jeszcze kopniaki ale mega wiercenie nie do pomylenia z czymś innym:-D
Biorę się za śniadanie i robotę póki nie jest jeszcze mega gorąco.
Pa miłego dnia

U mnie dziś też upał ale wybieram sie nad jezioro odpocząć. Co do snów nie jesteście same moje to raczej są jeszcze głupsze niż wasze.
Ostatnio mi sie śniło że telefonem robiłam usg i pokazywaław wszystkim siusiaka naszego malucha :-D albo 7 moich znajomych zmarło z niewiadomych przyczyn. Co noc to głupsze. :-D
Witaj american girl

reklama
Witam

AMerican girl
witaj :)

Czarni fajnie by bylo jakby mozne bylo sobie USG telefonem robic.. ha ha. Gartki coreczki :)

Kropka ja bylam przerazona jak nam na USG w pierwszej ciazy potwierdzili chlopca, ja mam 2 siostry i nawet nigdy w zyciu nie trzymalam na rekach dzidziusia a tu nagle dzidzi i to jeszcze chlopak. Jak przyszlo do pierwszego zmieniania pieluchy to ja niewiedzialam co mam robic. Ale po 3 latach powiem ci ze chlopcy sa the best, moje oczko w glowie.. teraz u mnie czas na core zeby tatus mial swoja ksiezniczke no i ja zebym mogla wkoncu te sukienusie pokupowac :-)

Nie zazdroszcze wam tych upalow, jak dla mnie tak o 23 stopni wystarczy.. u nas slonko z chmurkami i temp 20 takze w sam raz.. tylko zeby nie padalo.

Do góry