Hej kochane,
generalnie czuję się dobrze, ale gorzej z siłami, jakoś ich mniej hihihi
Kaja28 faktycznie warto jest zrobić usg później, z pewnością jest to niesamowita pamiątka no i pewność, że dzieciaczek się prawidłowo rozwija, z pępowinką i łożyskiem jest oki, a także można wykluczyć wady serduszka w późniejszym czasie...
Magda z Uk czy ja dobrze czytam, że miałas wypadek samochodowy czy na oczy mi się rzuciło????
Natal84 ja nie jestem w stanie się położyć na brzuszku bo czuję jakbym dziecko własne zgniatała, od razu bol, brak oddechu, śpię w pozycji bocznej
Mila83 jeżeli nic Ci nie przeszkadza to chyba nie ma przeciwskazań, chociaż lepsza jest pozycja boczna ze względu na przepływy......
Glineczka gratuluję ruchów....Gdzie Twój suwaczek?
Alicja no 9 już niebawem
ja po moich kwaśnych zapędach czułam, że znowu łobuz się szykuje
Lanjaa, a ja mam tak, że śpię jak dziecko, później to się pewnie zacznie jak wkroczymy w etap foki.......
Columbina ja tak ze snem miałam w pierwszej ciąży, teraz przy moim brzdącu to padam na mordkę .........
Januarka podobno niektóre dziewczyny nic, a nic nie czują tak do 20 tc, tu chodzi o ułożenie maluszka, macicę, ulożenie łożyska, jak na przedniej ścianie to długo można nic nie czuć, także spokojnie, no i wiele zależy od aktywności brzdąca, ja już wiem, że mój drugi łobuziaczek jest o wiele spokojniejszy.......
Czarni powodzenia jutro na wizytce
no i pragniesz parki? Jeżeli tak to życzę chłopczyka
Green flower no to superancko, że mdłości odpuściły
Szylwias ta piłeczka to pewnie spinanie macicy
u mnie zawsze tak jest jak mały rozrabiaka za bardzo skacze
Kropka ładuj akumulatorki
Maonka mnie tak wszystko śmierdziało w pierwszej ciąży
, a teraz super
Agaaga ta mniejsza ilość sił jest związana ze zwiększeniem się ilości krwi krążącej..
Kaja powodzenia na wizycie...
Domiśka i niebawem Ty będziesz wiedziała co pod serduszkiem nosisz, odpoczywaj.......
resztę pozdrawiam gorąco.......