reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczyny:happy2:
Ja póki co noce przesypiam spokojnie. Może dlatego,że jestem ciągle bardzo zmęczona....nie wiem. Jedyne co, to ciągle śnią mi się te beznadziejne sny, ale staram się szybko o nich zapominać.
U mnie znowu deszcze.Od 3 dni leje tak, że na spacer, czy do ogrodu nie ma jak wyjść. Dobrze,że mąż ma luźniej w pracy,to zabiera codziennie którąś z dziewczynek ze sobą. Automatycznie ja mam lżej;-)
Pojęcia jeszcze nie mam co na obiad, ale już wstawiłam jarzyny na sałatkę jarzynową, bo strasznie mi się chce:-p

kropka87 powiem Ci,że ja sobie wcześniej mojego męża nie wyobrażałam w roli ojca. Serio:szok: Ale szybko się okazało, że nie miałam się o co martwić. Dziś tata jest najlepszym kompanem do zabawy, wycieczek do sklepu i masy innych zajęć, na które ja wiecznie nie mam czasu. Także nie martw się na zapas. Zobaczysz. Jeszcze będziesz pozytywnie zaskoczona:happy2:

american girl witaj wśród nas i oczywiście spokojnej ciąży życzę;-)

Czarni usg przez telefon jest jeszcze lepsze niż spowiedź prze telefon:-D

Miłego dnia kobietki.:happy2:

reklama
witam i ja z leniuchowego raju, niestety ostatni dzień jutro wracam do Krakowa, ale nabrałam energii więc nie jest źle.

AMerican girl -
witamy, ja też w pierwszej ciąży i ogromne szczęście miesza się ze strachem ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Czarni
- gratuluję córuni, jak ja już bym chciała wiedzieć, kto tam siedzi. Na pewno jakaś wiercipięta, tak dawało w kość wczoraj , kuło, pukało, nie mogłam się ułożyć do spania.
Nie wiem jak u Was ale mój Okruszek uaktywnia się wieczorem w ciągu dnia chyba śpi.
pozdrawiam cieplutko

Przepraszam dziewczyny za moją długą nieobecność ale od kilku dni mam tyle na głowie że szok. Jestem wiecznie zalatana, muszę trochę przystopować i zmienić tryb życia, bo wiecznie chodzę zmęczona.

W nowym mieszkaniu robimy remonty, pełno rzeczy trzeba znieść z 3 piętra i przeweźć do mieszkania i tam znow na 3 piętro wnosić ..uhh po jednym kursie już padam, bo nie daję rady.

Dzisiaj mam wizytę :) Mam ogromną nadzieję że poznamy dzisiaj płeć ... już od rana jestem zasypywana smsami czy już miałam wizytę i czy już wiem ;) Chociaż mam głupie wrażenie że pewnie się nie dowiem :(

Wczoraj wieczorem miałam straszny ból podbrzusza nasilający się jak siadałam :(( już miałam na pogotowie jechać K zaczął się ubierać i szykować ja w tym czasie się na chwilę położyłam i ból minął, pogotowie sobie odpuściłam i dzisiaj z lekarzem o tym bólu pogadam bo się trochę zaniepokoiłam :(

Chyba nie będę w stanie tylu stron nadrobić :( Ale postaram się być od dzisiaj regularnie :)

Czarni gratuluję dziewczynki ! :)

domiska1 co do snów to mam je co noc ! i to przeważnie jakieś głupoty straszne ;) Kilka dni temu śniło mi się że urodziłam ślicznego chłopca i co dziwne urodziłam go idealnie czyściutkiego, pachnącego i nie chciałam go na ręcę wziać dopóki pielęgniarki go nie ubrudzą :szok::-D

American girl witaj w naszym gronie ! :)

Witam
Co do snów to niestety też mam takowe. Śniły mi się już katastrofy lotnicze, że coś nie tak z dzidzią, same głupoty.
W poniedziałek mam wizytę i już nie mogę się doczekać.
Kropka teraz tak Ci się wydaje, ale pewnie jak się dzidziuś urodzi to świata nie będzie widział.
American gril witaj, fajnie, że jest już nas tak dużo
Czarni gratulacje z określeniem płci
Cluue brzuszek sam się upomniał, że trzeba trochę wystopować
Milusia nie wiem jak ty to robisz, żeby każdemu opisać, ja nawet wszystkich nicków jeszcze nie kojarzę

domiska1 bo to jest podobno tak, że jak mamusia w dzień jest aktywna, to buja maleństwo i ono śpi (oczywiście nie ciągle),a wieczorem/w nocy kiedy my odpoczywamy jest za spokojnie i dzidziuś zaczyna rozrabiać, bo bujać przestało;-) U mnie się to sprawdzało w obu ciążach.

Cluue a Ty to troszkę nie przesadzasz z tym ganianiem i robotą? Uważaj na siebie. Ja wiem,że ciąża nie choroba, no ale jednak nie można z niczym przesadzać. Trzymam kciuki za wizytę;-)

Witam Oj i znowu te upały Masakra Ja wolę gdy jest troszkę chłodniej Szczególnie teraz w moim stanie
Dzisiaj mam wizytkę Mam nadzieję że wszystko ok Hmmm ja już chcę poznać płeć:-) Już chcę zacząć kupować ciuszki :-)
Czarni gratuluję córci :happy2: Mam cichą nadzieję że u mnie też będzie córeczka :happy2: U mojej mamy będzie to pierwszy wnuk a u mojego M jego siostra ma 1 córę i 2 chłopaków Wiadomo te dzieci to są oczka w głowie Szczególnie Natalka Wszyscy są dla niej w stanie wszystko zrobić A chłopaki jak chłopaki są na drugim planie Nawet zauważyłam że teściowa ciągle kupuje ciuszki i zabawki Natalce a chłopakom tylko od czasu do czasu Oni nie chcieli chłopaków Za każdym razem myśleli że to będzie dziewczynka Jak u nas się trafi synek to będzie traktowany na równo z tamtymi wnukami a jak by była córka to może ona by była również oczkiem w głowie :-)
American girl witaj wśród nas Nie jesteś sama Ja również będę miała pierwsze dziecko Też się cały czas stresuję czy wszystko jest ok a szczególnie przed każdą wizytą Czyli dzisiaj też już mam stresa

cześć dziewczyny
u mnie też upał aż nic się nie chce ;/ zaraz uciekam do mamy
Co do snów to też tak mam ostatnio śniło mi się że mąż mnie poszedł zdradzić potem jednak nie zdradził mnie a na koniec uciekła na lotnisko i tam się spotkaliśmy hehe :p
A ostatnio jakoś dziwnie mnie zakuje nie wiem od czego to może być ale powiem mu na wizycie w poniedziałek :confused:
Pozdrawiam miłego dnia życzę

Ja to zawsze mialam koszmarne sny, zaczelam podejrzewac ze od nadmiaru ogladania horrorow w dziecinstwie, ktore uwielbiam z reszta caly czas. No a teraz to jeszcze na dodatek sa glupie, z takich o dzieciach to dzis mi sie snilo, ze urodzilam dziecko pluszowe, z reszta nie wygladalo jak dziecko, tylko zwierzatko, po dwoch dniach sobie przypomnialam, ze powinnam je nakarmic, ale ono nie umialo ssac i w koncu je wyrzucilam... :baffled:

Co do tych Waszych upalow to za kazdym razem jak czytam jak narzekacie, to tak mi sie marzy pojechac do Polski i zobaczyc choc troche slonca, bo tutaj w londynie to wiecznie pochmurno, czasem pokarze sie na chwile sloneczko, ale przez te zmiany pogody tylko boli mnie glowa. Choc z drugiej strony to nawet sie ciesze, ze akurat teraz jestem w ciazy jak jestesmy tutaj, bo moze faktycznie upaly w ciazy sa za bardzo meczace, a za rok, jak juz malenstwo bedzie miec pare miesiecy, mam nadzieje ze wrocimy do hiszpanii albo wloch.

agaagaaga14 u nas to bedzie pierwszy wnuk lub wnuczka zarowno w mojej rodzinie jak i mojego F wiec dopiero wszyscy dziadkowie podekscytowani :-)
cluue ehh mnie tez bedzie czekac pakowanie i przenoszenie rzeczy, ale jeszcze nie teraz, pewnie zaraz jak sie skoncza olimpiady zaczniemy szukac innego, wiekszego mieszkania. Tyle ze my zadnych remontow nie bedziemy robic, no ale tez trzeba bedzie sie urzadzic od nowa.

reklama
Hej dziewczyny co do snów niedawno śniło mi sie ze mnie dusił wampir.
Cos mnie brzuch pobolewa na dole takie kłucia moj gin na urlopie zapisalam sie do innego aby sprawdzil czy wszystko ok, wiem ze jestem niecierpliwa ale mam czekac do 25 sierpnia ostatnio bylam 14 lipca.
Wizyte mam na jutro o 17, czekam. Pozdrawiam:-)

Do góry