reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

No i w koncu w wyrku :-) południe minęło nam aktywnie na spacerze po mielnie. Bo raz bardziej zastanawiam sie co przyniesie mi jutrzejsza wizyta...
Co do pytania czy pragnę parki powiem że nie wiem rozmyślalam kiedyś nad tym i dużo plusów było na parke jak i na 2 córki więc teraz pozostawiam to temu na górze on wie co robi a reszta jakoś pójdzie w koncu wszystko zapisane jest w gwiazdach ;-) więc cierpliwie czekam chodź to ciężkie mam nadzieję że mam na jutro tam zapisane usg z poznaniem płci :-D dobranoc kobity ;-)

reklama
Witm po kolejnej malo przespanej nocy,znow obudzilam sie w srodku nocy i zasnelam dopiero nad ranem,ale za to jak sie obudzilam i tak zaczelam przeciagac na plecach to polozylam reke na bruszku i nie czulam nic od srodka,ale na dloni poczulam jakby sie malenstwo poruszylo w brzuszku :) Odrazu zadzwonilam do meza do pracy sie mu pochwalic ;p teraz czekam na wiecej takich przyjemnych drgniec, mam nadzieje,ze to juz dzidziusia ruchy, bylo to bardzo delikatne wiec nadal nie dokonca dowiezam,że to już kopniaczek,ale z niecierpliwoscia czekam na wiecej :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kobietki:happy2:

Mój mąż dziś zabrał ze sobą młodszą córkę do pracy, więc do 14tej mam troszkę luzu:cool2:
Oczywiście wiadomo, gotowanie i inne przyjemne prace domowe mnie nie ominą,ale przynajmniej się nie nabiegam między pokojami.

domiska1 wypoczywaj ile wlezie i ciesz się ty,i błogimi chwilami spokoju. Życzę Ci wspaniałej pogody;-)

milusia83
tak, dobrze czytałaś. Wypadek był ok 8 tygodni temu. Do końca nie wiadomo z jakimi skutkami dla mnie i dla dziecka, bowiem wszystko wyjdzie w trakcie ciąży. Nie ukrywam,że rzuca mi się to na psyche, bo czuję się jak inwalidka:baffled:Nie mówiąc o tym,że ciągle się martwię o maleństwo,ale coż...żyć jakoś trzeba.Jestem dobrej myśli.

Czarni czekamy na wieści i oczywiście powodzenia:-)

januarka super wieści. Gratuluję i życzę Ci takich chwil jak najwięcej:happy2:

A poza tym życzę Wam miłego i spokojnego dnia.

dżem dobry, Czarni to życzę udanej wizyty! dziewczyny czy Wam też prawie co noc śnią się sny? Ja miałam sny ale nie codziennie ale kurna teraz to prawie w każdą noc i takie głupoty że szok :)

reklama
Do góry