reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Kochane macham łapką na razie, bo staramy się weekend z malym wykorzystać, zaraz śmigamy ..............

reklama
Witajcie kobitki :)
Ogólnie weekend upalny i duszny. Mam dziś ogólnie doła jakiegoś wewnętrznego i na nic ochoty i siły:( Nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie działa, czy co?
Pozdrawiam drogie forumowiczki. Do usłyszonka później.

Mieliśmy, aż jeden dzień upałów i znowu chłodniej :-) Nie ukrywam, że mi to odpowiada :-)

Dziewczyny czujecie ruchy? Pewnie już padł ten temat, ale no... ;-) Ja czuję coraz wyraźniej, ale i tak są bardziej nieśmiałe niż Tymcia na tym etapie ciąży :-)

Cześć!
co za upał :wściekła/y: nie do życia. i humor odrazu nijaki. już sobie z rana pobeczałam, swoją drogą, to ciąża jakoś tak łzy wyciska dużo łatwiej :-D

Gizmowa mnie czasem opukuje maleśtwo, ale czasem jest tak że i dwa dni nic nie wyłapuję. Ty to masz brzuchalka, fajowy, dziecie ma gdzie fikać ;-)

Hej dziewczynki!!!
Jakiś czas temu pisałam chwilkę z Wami, ale potem jakoś czasu nie miałam zbyt wiele. Poza tym do niedawna miałam takie mdłości i wymioty, że jak wracałam do domu to pragnęłam tylko leżeć. Przez wymioty schudłam 8,5kg (w sumie to mnie akurat cieszy, bo do szczupłych to ja nie należę) i na razie waga stoi w miejscu. Dzidzia chyba bierze ze mnie to co najlepsze... a zapasy to ja mam :p A do tego te upały... yhh koszmar. Duszno tak, nie ma czym oddychać. Masakra!

Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć... i że wciągniecie mnie na amen ;)

Pozdrawiam z upalnego Krakowa!

Cześć
ja nic nie czuje a już się nie mogę doczekać :)
wczoraj się ważyłam został tydzień do kolejnej wizyty więc skontrolowałam waga na szczęście po zmianie brania tabletek stoi w miejscu nic nie przytyłam bo po ostatniej wizycie zaczęłam się martwić wiec chyba faktycznie te tabletki powodowały taki duży wzrost wagi .
A pogoda u mnie też już lepsza choć słonko świeci to jest czym oddychać bo wieje wiaterek i na burzę się zapowiada.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

witam sie na dwie sekundy :/ Jest taki upal,ze nie jestem w stanie pisac czytac ani robic nic innegonawet siedzenie w taka pogode jest dla mnie wykanczajace a poruszam sie jak slimak co za pogoda plakac mi sie chce ;(((((((((((

Witam chyba udzielił mi się Wasz ostatni humor, dzisiaj chodzę zła, łatwo się denerwuję i irytuję :-( Nic mnie dziś nie cieszy. To już chyba hormony dają znać o sobie.
Wczoraj siedziałam cały dzień w domu przez ten upał, dzięki temu chyba łapię deprechę.
Dziś już u nas chłodniej, spacerek zaliczony

reklama
Do góry