reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam z rana :-)
Mówili mi, że swędzieć mnie będzie brzuch jak się będzie rozciągał nie wiem to moja pierwsza ciąża wydaje mi się ze od oliwki dla niemowląt raczej nie bo już wcześniej ją stosowałam co do olejku to być może jak skończę to opakowanie to i tak zmienię na jakiś krem :-)
A tak poza tym to mam taką ochotę na śledzia że szok :szok: o niczym innym nie myślę chyba muszę do miasta jechać :-p
Pozdrawiam miłego dnia :-)

reklama
hej dziewczyny! ja dzis najpierw powiedzialam kibelkowi dzien dobry!! :baffled:Ledwo oczy otworzylam tak mnie zemdlilo ze szok. Mam pytanie, moze glupie , nie wiem , ale rozne opinie czytalam, a mianowicie chciala bym pofarbowac wlosy czy moge?:zawstydzona/y::-D

Czesc :) ja tydzien temu farbowalam wlosy ;-) nic mi nie jest :p fryzjerka mowila ze teraz sa takie farby ze nie maja wplywu na nasze zdrowie w ciazy :d to ze jestesmy w ciazy nie znaczy ze nie mozemy dbac o siebie :d

hej dziewczyny! ja dzis najpierw powiedzialam kibelkowi dzien dobry!! :baffled:Ledwo oczy otworzylam tak mnie zemdlilo ze szok. Mam pytanie, moze glupie , nie wiem , ale rozne opinie czytalam, a mianowicie chciala bym pofarbowac wlosy czy moge?:zawstydzona/y::-D

Ja też farbowałam włosy jakiś tydzień temu. Dla świętego spokoju wybrałam farbę bez amoniaku Loreal, ma przyjemny zapach i trzyma się ją tylko 20 minut więc myślę, że nic nie powinno się stać:tak:

Witam U mnie dzisiaj od rana jakoś pochmurno Chyba będzie burza Straszna duchota
januarka
gratuluję syneczka Ja już się nie mogę doczekać wizyty 2 sierpnia bo mam nadzieję,że wtedy też już się dowiem kogo noszę pod serduszkiem :-)
Ja tez już farbowałam włosy tzn.robiłam pasemka i też mi nic nie jest :-) Musimy przecież wyglądać pięknie Niech wszyscy widzą że kobieta w ciąży jest kobietą również zadbaną he he
Pozdrawiam

Januarka ale Ci dobrze.:) Ja już taka ciekawa jestem a za miesiąc najszybciej będę wiedzieć co tam w moim brzuszku siedzi.
Jeśli chodzi o farbowanie włosów to ja tez już raz farbowałam pocz. 3 m-ca i wszystko jest ok.
Pytałam panią doktor i powiedziała, że obecnie farby nie są tak szkodliwe wiec mogę.
A moje ciemne włosy już siwieją więc nie zamierzam chodzić jak wypłosz z mega odrostami przez 9 m-cy

Kropka87 ale na tych chomikach to są strony płatne Bo ja tam sprawdzałam i zawsze wyskakuje mi że trzeba sms wysłać Może podasz mi tę stronę na której Ty oglądasz Dzięki

Jeśli założysz konto na chomiku (jest bezpłatne i wystarczy, że będziesz je mieć), to wszystko masz za darmo na innych chomikach. Ja tak właśnie zrobiłam. :tak:

Witam
Bardzo lubiłam oglądać ciążę z zaskoczenia, ale teraz nie mam TLC.
Dziś po śniadanku mój maluszek nie polubił galaretki mięsnej i wszystko zwróciłam, może to dlatego, że polałam octem, w poprzedniej ciąży wymiotowałam tylko 2 razy, teraz częściej się zdarza. Ale i tak nie mogę narzekać.
Kropka a co będziecie robić w cz-wa? Jestem z cz-wa, ale już od przeszło 4 lat tam nie mieszkam.
Udanych wyjazdów

No co Ty mówisz jesteś z Cz-wa???:-) Moje kochane miasto... 23 lata tam mieszkałam :) Od 2 lat z racji, że mój mąż jest ze Śląska przeprowadziłam się tutaj... Jak chcesz bliżej pogadać, to możemy na zamkniętym :) Napisze Ci z jakiej dzielnicy jestem :) Może niedaleko mieszkałyśmy :)

Kurcze dziewczyny ale się wystraszyłam... Nie wiem czy to wina tych upałów ale pojechałam do sklepu kupić coś na obiad, w sumie bardzo krótko byłam na dworze a tak mi się słabo i niedobrze zrobiło, że myślałam że zemdleję...zawroty głowy i jakiś taki odpływ krwi z głowy poczułam aż nie wiedziałam co robić:shocked2: Chyba pierwszy raz aż tak mocno mnie chwyciło. Ogólnie ostatnio czuję się już lepiej a tu nagle takie coś...:szok:

reklama
Do góry