reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczyny ja już po wizycie zaraz napisze wszystko w odpowiednim wątku a jeśli z płyty będzie dało się dodać zdjęcie to też wrzucę a jak nie to trudno bo nie mam jak pozdrawiam

reklama
My od dziś chyba wracamy do żywych, koniec sennego maratonu:) Ogródek skoszony, pomidorki podlane, zupka pomidorowa dochodzi :) Ehhh jak tak będzie jak dziś to nawet mi się podoba :D

a ja w przeciwieństwie do was owoce przede wszystkim pestkowe są na pierwszym miejscu i tak było z oliwką ja problemu nie miałam i ona też nie. chodź po porodzie nie jadłam ale jako ze z ciąży nie było nic złego. w końcu mogę usiąść ciasta upieczone torcik mojego brata cukiernika zrobiony pozostało czekać do jutrzejszego dnia :)
kręgosłup daje popalić brzuszek coraz bardziej ciekawie sie zaokrągla rano już jest dosyć spory wiec można nazwać go takim fest ciażowym :D

Zazdroszczę brzusia ;-)U nas tylko jak się czereśni najem albo po obiadku to widać :) całość brzucha ma inny kształt no i w moje ulubione dżiny się nie mieszczę, waga bez zmian no ale brzusia jako takiego ciążowego jeszcze nie widać :no:

Witam sie z soczkiem pomaranczowym i drozdzowka z serem ;)
mam wrazenie ze z kazdym dniem zuje sie coraz lepiej, choc mnie tak naprawde wmioty i mdlosci ominely ;)
fajnie ze dzis piatek wreszcie weekend, pracujace mamuski pewnie tez sie ciesza, tym bardziej ze podoga zapowiada sie letnia

Witam Was
Pogoda wyśmienita, kawka wypita, jadę zobaczyć od kiedy będzie czynny odkryty basen, bo prognoza pogody na najbliższe dni bardzo obiecująca, jutro ma być u mnie 34 stopnie :szok:

reklama
Hej ja też od rana nie śpię pobudka o 5 z cyklu wspomnienia z porodówki :-D bo akurat oliwia urodzila sie 4:04 rano. Potem udało mi sie urnac na chwilę a teraz wybieramy sie na spacer bo jest tak ciepło a popołudniu ma już padać miłego dnia wam życzę :-*

Do góry