reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

hej ja juz po kawce, zaraz jakies sniadanko zjem.... czekam az mały zasnie.......:tak:
u nas dzis dosc cieplo ale pochmurno i bardzo dobrze, jakis spacerek sobie zrobie bo w upałach to masakra....

reklama
witam:-) ja tez juz po sniadanku i po zakupach.dzis troszke chlodniej jak wczoraj, a w nocy to nawet burza byla i powietrze odrazu przyjemniejsze.
martinek-super pomysl na obiadek,moze zgapie od Ciebie;-) bo jakos nie mam pomysłu na dziś.

witam się z kawka
ostatnio nie mam na nic czasu, jeszcze 3 tygodnie i dzieciaki mają wakacje, a w sierpniu jedziemy do Polski odwiedzić rodzinkę o ile mąż dostanie urlop, rodzinka nic nie wie więc zrobimy im niespodziankę
wczoraj cały dzień na zakupach szaleliśmy i dziś nie mam siły chodzić a dziś czeka nas powtórka
usg mam 16 lipca już się doczekać nie mogę a jak będę w Polsce to wybiorę sie na 4D
ja też szybciej się męczę i szybko chodzę spać, zawsze potrafiłam siedzieć do 1 w nocy ,a teraz 22 i już słodko śpię przeważnie

I grillowanie d... wzięli:baffled: W nocy upał, słońce od rana, spać się nie dało i jeszcze jakiś bezsenny z kosiarką o 6 rano postanowił obudzić pół miasta... a teraz czarne chmury, deszcz i grzmieć zaczyna. A my dziś ambitne plany na grilla robiliśmy echhh...

hej Laseczki, pozdrowionka z gorącego Krakowa :))) nie ma to jak u rodziców hihi śniadanko, obiad pod nosek :) wczoraj wieczorem ploteczki z przyjaciółką ( tą która teraz ma panieński).
Martinek ale smaka narobiłaś na ten obiadek! ta saatka też brzmi smakowicie , może wrzucisz przepis? W końcu jak mdłości nam przechodzą można uruchomić wątek kulinarny :)))
miłego dnia :)

hej hej!

ale upał, przeokropny!
domiska dobrze Ci ;-)

my za tydzien jedziemy, na 9 dni, kilka dni u teściowej kilka dni u moich rodziców, wreszcie sobie odsapnę od dziecka :-)

ja się męcze szybciej od początku ciaży, nawet jak jeszcze nie wiedziałam to już nic mi się nie chciało.
na dłuższych spacerach łupie mnie w kżyżu, nogi bolą, a jak zachodzimy do domu to odrazu pac i chociaż troszkę leżenia, ze spaniem różnie, idę jak mogę, ale jak bym mogła co dzien o 21 już bym leżała a o 22 napewno już spała :-) i jak moge tak też robię :-D niestety nie co dzień :-(
powolo zaczynam walkę o wcześniejsze chodzenie spać małego, bo nie da sie tak żyć, nieraz o 22 jeszcze nie śpi, a jak juz pójdzie to ja padam, a gdzie czas i siłe na spokój dla mnie i męża? zaczynam zmiany, bo jak sie jeszcze drugie urodzi to nie wyrobie jakby miał tak chodzic spac.
wczoraj zasnął za 21:40. docelowa godzina to 20. marzenie ale chciała bym je spełnić :-) chociażby dla własnego zdrowia fizycznego i psychicznego :-D

Witam wszystkie Panie Dawno mnie nie było a to z powodu problemów z netem Hmmm wydaje mi się że ja coraz lepiej się czuje :-) Nie mam już takich mdłości No ale co do spania to musi być obowiązkowo drzemka w ciągu dnia bo tak to nie wyrabiam
Mam pytanko czy smarujecie już jakimiś specyfikami swoje brzusie Ja jak na razie robię to zwykłym balsamem do ciała Ale muszę sobie kupić coś na rozstępy żeby im zapobiec Tylko nie wiem co Tyle jest rodzai że szok Trudno się zdecydować
Życzę wszystkim miłego dnia :-)

ja zaczęłam smarować, kupiłam Ziaja w rossmanie za niecałe 14 zł za 150ml :-) ale na razie nie smaruje co dzień. nie pamiętam jak się nazywał balsam którego używałam w poprzedniej ciąży, ale jak skończę ten to zrobię rundę po aptekach i może w którejś trafię na niego :-)

witam, ale dzis upal

ja energie podlapalam i lepiej sie czuje chyba to prawda ze w 11-12 tc zaczyna odpuszczac to zmeczenie i sennosc i w ogole taka niemoc, dzis sandaly sbie kupilam i sukienke, a wczoraj sukienke tez i 2 pary leginsow takich luzniejszych juz, czuje sie super ;) alergia meczy zeby nie bylo tak kolorowo wiec kicham a dziecko pewnie sie dziwi co to za trzesienie ziemi :D

reklama
agaaga ja smaruję się oliwką i lotionem Babydream fuer mama z Rossmanna. 11zł za 150 lub 200ml, nie wiem dokładnie jaka pojemność, bo nie chce mi się sprawdzać w łazience, zbyt długa droga ;-)
dotka ja miałam dziś taki atak alergii jak nigdy. Dałam siostrze opakowanie tabletek na alergię, a dziś rano zorientowałam się, że to było ostatnia paczka, byłam przekonana, że mam jeszcze jedną. Tata leciał do apteki, bo standardowo oczy swędziały i zmniejszyły się trzykrotnie, kran z katarem zamiast nosa, wysypka... No i wzięłam tabletkę 2 godziny później niż robię to zawsze, czyli o 8 i tak naprawdę dopiero o 14 mi przeszło. Nieźle się wymęczyłam. Dobrze, że niektóre leki na alergię są bezpieczne w ciąży, bo w moim wypadku nie dałabym rady bez ich użycia...

Do góry