reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witaj green flower :tak: Życzę bezproblemowej ciąży.
filkat, Scorupka - Gratuluję udanych wizyt. Może wrzucicie fotki na forum?
titilaya - W poniedziałek się wszystko wyjaśni i zobaczysz, że będzie ok.

Z tym picem wody zbadałam wczoraj temat. I ten problem wcale nie jest taki rzadki. Niektóre ciężarne nie mogą w ogóle pić wody, bo zaraz ją zwracają. Czasem trzeba pić wodę chłodniejszą lub cieplejszą. W moim przypadku chyba to drugie, to tłumaczyłoby dlaczego tak mi wchodziła pomidorówka (piłam samą z kubka, bez dodatków). Czasem rozcieńczane soki lub sok z cytryny w wodzie wystarcza. Są różne sposoby, dla każdego co innego. Najwyraźniej nie pozostaje mi nic innego, jak nastawić kolejny garnek wywaru.

reklama
titilaya trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę:-) będzie dobrze!
ja chodzę do 1 gina na nfz juz prawie 8lat,miły starszy pan,zawsze robiąc usg opisuje dokładnie co gdzie jest;-)
jest to moje pierwsza ciąża i bardzo się wszystkim przejmuję,dlatego ważne jest dla mnie zaufanie do lekarza,a swojemu wiem ,że mogę;)
pozdrawiam cieplutko w ten pochmurny dzionek:-)

Zdjęcie0906.jpg
mam tylko to jedno z poprzedniej wizyty, jakiś 8/9 tc, dzidzia miała wtwdy 21,3 mm

A mnie senność dorwała, zaraz zasnę na klawiaturze. Jeszcze godzinka i spotkanie z koleżanką na ploteczki. Miało się ocieplić ale nic z tego grrr albo za gorąco, albo za zimno, co z tym czerwcem?

Marzenixx a ja właśnie byłam u mamy i patrze a tu pierogi z borówkami mmmm no i jak tu nie zjeść ?:-D:szok: podebrałam trochę młodszej siostrze na pewno zrozumie hehe :-)

reklama
Do góry