reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witaj green flower :tak: Życzę bezproblemowej ciąży.
filkat, Scorupka - Gratuluję udanych wizyt. Może wrzucicie fotki na forum?
titilaya - W poniedziałek się wszystko wyjaśni i zobaczysz, że będzie ok.

Z tym picem wody zbadałam wczoraj temat. I ten problem wcale nie jest taki rzadki. Niektóre ciężarne nie mogą w ogóle pić wody, bo zaraz ją zwracają. Czasem trzeba pić wodę chłodniejszą lub cieplejszą. W moim przypadku chyba to drugie, to tłumaczyłoby dlaczego tak mi wchodziła pomidorówka (piłam samą z kubka, bez dodatków). Czasem rozcieńczane soki lub sok z cytryny w wodzie wystarcza. Są różne sposoby, dla każdego co innego. Najwyraźniej nie pozostaje mi nic innego, jak nastawić kolejny garnek wywaru.

reklama
titilaya trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę:-) będzie dobrze!
ja chodzę do 1 gina na nfz juz prawie 8lat,miły starszy pan,zawsze robiąc usg opisuje dokładnie co gdzie jest;-)
jest to moje pierwsza ciąża i bardzo się wszystkim przejmuję,dlatego ważne jest dla mnie zaufanie do lekarza,a swojemu wiem ,że mogę;)
pozdrawiam cieplutko w ten pochmurny dzionek:-)

Zdjęcie0906.jpg
mam tylko to jedno z poprzedniej wizyty, jakiś 8/9 tc, dzidzia miała wtwdy 21,3 mm

A mnie senność dorwała, zaraz zasnę na klawiaturze. Jeszcze godzinka i spotkanie z koleżanką na ploteczki. Miało się ocieplić ale nic z tego grrr albo za gorąco, albo za zimno, co z tym czerwcem?

Marzenixx a ja właśnie byłam u mamy i patrze a tu pierogi z borówkami mmmm no i jak tu nie zjeść ?:-D:szok: podebrałam trochę młodszej siostrze na pewno zrozumie hehe :-)

reklama
Do góry