reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Milusia dobrze, że opisałaś te dziwne skurcze u Ciebie.
Ja tak naprawdę nie wiem jak to do końca będzie...i mam nadzieję, że z zegarkiem równo będą jeden po drugim regularnie, bo jak na razie to jakoś dziwnie je mam...hehe. Teraz się śmieje, a później pewnie będę płakać.

Aninek
ja się martwię żeby nie był taki flak z mojego brzucholka po porodzie. Chciałabym wrócić do formy, a najcudowniej było by być chudszym niż przed ciążą. A o spaniu na brzuszku też marzę już.

Mila83 cieszę się, że Laura zadowolona przy cycusiu mamuni i super, że nie masz problemów z karmieniem. Ja mam nadzieję, że ogarnę ten temat, bo przeraża mnie on.

-caroline-
aby z rana już samopoczucie było dobre i nic nie bolało, oraz żeby brzuszek przestał się spinać i twardnieć. Spokojnej nocki życzę.

agaagaaga14
coś nie tak z tą Twoją księgową. Na pewno wyprostujesz tą sprawę i dostaniesz poprawną kwotę pieniążków, które Ci się należą.
Nie martw się, bądź pozytywnej myśli.

Miętowa co do laktatora ja czekam jak to będzie po porodzie z pokarmem. Jak będzie koniecznie potrzeba zakupu to wyślę męża. A na tą chwilę mam nadzieję, że będzie mi zbędny :happy2:

Czarni
ucałuj tą swoją malutką Nadię od ciotki z baby boom. Jak się czujesz???

Zmykam spać styczniówki. Do juterka.
Bye :-)

reklama
INDZIORKA GRATULACJE !!! dużo zdrówka i pociechy z maleństwa !!! :-)

Biłka dziękuję - pomimo że od 5 na nogach to jednak zasnęłam po 22 i zupełnie inaczej się już czuję.. ale wczoraj stracha miałam bo jeszcze mi się nie trafił taki twardy brzuszek.. :-)
milusia83 ja to cię podziwiam z dwójeczką dzieciaczków.. sama chcę mieć szybko drugie ale boję się że po pierwszym już nie będę taka chętna..:-(
glineczka ja szczególnie w nocy czuję się jak babcia jak się nie mogę z boku na bok przerzucić.. nie wiem co by było jakbym miała rodzić np za kilka lat..
mila83 bezpiecznej podrózy do domku :-) oby maleństwo szybko się zadomowiło :tak:

ja już od 5 na nogach.. ehhh jak człowiek może pospać to oczywiście wstaje skoro świt.. jeeeju już nas tak mało zostało.. mam nadzieję że jak wszystkie urodzimy to forum dalej ruszy z kopyta :-D bo póki co z każdym dniem coraz większa cisza.. a wątpliwości będzie po porodzie pewnie co nie miara..
u mnie zasypało śniegiem na maxa.. z domu nawet dzisiaj nie wychodzę bo z moją zgrabnością zaraz gdzieś orła wywinę więc na tym etapie ciąży nie mam zamiaru ryzykować.. później może męża wyrwę na spacerek :-) zastanawiam się jakie ja buty ubiorę jak trzeba będzie do porodu jechać.. bo póki co stopy mam jak płetwy i w żadne się nie mieszczę :-D

buziaki i smacznych śniadanek stycznióweczki :-)

Co ja tu widzę kolejna mama rozpakowana

Indzgorka gratuluję. :-)!!
U nas ciężka noc przy cycu o 3 dopiero male odpuściło i mogłam pospać całe 30 minut :-D
Ogólnie mamy sie dobrze mała teraz śpi a ja odpoczywam i tak zaraz będzie obchod to ja obudzia de badania...

Hej

Indziorka gratulacje!! Buziaki dla was, niech Julka rośnie duza i zdrowa!!

Pierwsza nocka za nami, w miarę nawet, ja już uwolniona od łóżka, stopy mam jak balony alw to minie. Mały śpi teraz, trochę mało je ale pewnie to sie unormuje, za to większość czasu rozgląda sie ciekawie dookola:)

Buziaki i pozdrawiamy

Witam
U nas dzisiaj zimnica na calego i do tego straszna mgla Wybieram sie dzisiaj z moim mezem na targ Ktos musi dzwigac:-) Musze kupic proszek do prania ,jakis plyn do plukania ,tabletki do zmywarki Pozniej jak Julcia przyjdzie na swiat to szybko sie nie wybiore

Indziorka Gratuluje Duzo zdrowka Wam zycze !!!!

Ide powoli szykowac sniadanko

Indziorka - gratulacje:) Zdrówka dla Ciebie i dla Julci:)

Kolejna nocka bez zmian, przespana, bez skurczybyków, 2 wypady do wc i ok 7 pobudka. Standard!
Natal zrobiła mi wczoraj ochotę na ogórkową, więc się zaraz bujnę po włoszczyznę, bo czegoś mi tam jeszcze brakuje.
A tak to kolejny dzień nuuudy!
Chciałam Was jeszcze o coś spytać, ale wyleciało mi z głowy...Najwyżej później!:)

reklama
Do góry