Indziorka
Fanka BB :)
Mum Mój to przyjedzie jak młoda się będzie rodziła:-( No ale co zrobisz, inaczej po porodzie wolnego nie dostanie ale może nie zdarzę się do końca tak bardzo za nim stęsknić? W domu rodzinnym to już nie po mojemu, ja tam nie mieszkam już chwilę czasu i nerwa mnie często bierze No musi przejść, a jak nie to Julka ma już moje przeciwciała chyba z tej choroby, to będzie musiała dać radę Mam nadzieję, że przejdzie do czwartku Humor już lepszy- to dobry znak Weź nie rób takich smaków... Ja dzisiaj bez słodkiego, bo nie chciało nam się do sklepu iść, a poza tym pogoda taka była, że lepiej było siedzieć i się grzać w naszych stanach Wiesz mnie się wydaje, że dzidzia też czeka na babcię aż przyjedzie i wtedy będziesz miała akcję
Aninek Ja chyba też miałam ten 37 tydzień straszny w sumie to teraz się czułam dobrze i od wczoraj wszystkie bóle wróciły... Szkoda, że brat już pojechał, ale na pewno po porodzie też Cię odwiedzi
Natal Ja to podobno jakiś wyjątek jestem, bo siarę miałam bardzo szybko od początku czwartego miesiąca o ile dobrze pamiętam? a teraz oprócz tego, że jest jej dużo i często wycieka, to pojawiają się jakby smugi mleka- znaczy bo wcześniej była przeźroczysta jakby, a teraz ma coś białego jeszcze... Chyba do porodu mi blisko Ale kuzynka po cesarce dopiero mleko zaczęła mieć, a wcześniej w sumie spokój miała od tego
Ja swojego smaruję i będziemy się grzać do snu
Aninek Ja chyba też miałam ten 37 tydzień straszny w sumie to teraz się czułam dobrze i od wczoraj wszystkie bóle wróciły... Szkoda, że brat już pojechał, ale na pewno po porodzie też Cię odwiedzi
Natal Ja to podobno jakiś wyjątek jestem, bo siarę miałam bardzo szybko od początku czwartego miesiąca o ile dobrze pamiętam? a teraz oprócz tego, że jest jej dużo i często wycieka, to pojawiają się jakby smugi mleka- znaczy bo wcześniej była przeźroczysta jakby, a teraz ma coś białego jeszcze... Chyba do porodu mi blisko Ale kuzynka po cesarce dopiero mleko zaczęła mieć, a wcześniej w sumie spokój miała od tego
Ja swojego smaruję i będziemy się grzać do snu