reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Anastazja, ja używam wkładek babydream z rossmana dziś kupiłam w promocji za niecałe 5zł za 30 szt, cena regularna powyżej 6 zł. ja jestem zadowolona ale mam porównanie tylko z wkładkami z bella.

penaten są dobre, ale dość drogie. tylko, że najlepsze są na dzień, bo są fajnie wyprofilowane, ale dość małe, więc w nocy cycki z nich uciekają:D na noc używałam baby ono, bo były duże.

Na razie używam Jonsona wkładki, takie w różowym opakowaniu i są ok. W kolejce czekają właśnie z Rossmana, kupione za niecałe 5zł. Jeśli się sprawdzą, to nawet w regularnej cenie, ponad 6zł, wyjdą najtaniej.
Pozdrawiam

Malutkans, współczuję włamania. Rozumiem co czujesz, bo sama kilka lat temu takie coś przeżyłam.. Policja mówiła że też ich wypłoszyliśmy, bo nie ukradli zbyt wiele. Zginęła moja biżuteria i 60 zł, które leżało praktycznie na wierzchu. Oczywiście sprawa została umorzona z powodu braku dowodów..Wszystko będzie dobrze, zobaczysz..

Dziewczyny Kochane, chyba sie dołacze bo łapię jakąs deprechę poporodową....
a Wam sie tak fajnie tu gada...
moge????

niewyspana jestem, mecza mnie pobudki co godzine, mały nie chce ssać ( mam wciągniecte brodawki i ciezko nam idzie)
no masakra jakaś...

ale jak na mnie spojrzy... to mnie rozwala
tez tak macie???

ja mam wkładki baby ono i cholera mnie uczuliły:-( piersi czerwone, piekące, odłożyłam je i przeszło. one kosztuja ok. 17 zł na necie, za 60 szt.
bertula witam kolejna mame ;)

reklama
Do góry