reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anastazja oj fajnie by było:-)
Poczekamy, zobaczymy, może jeszcze dojdę jutro do lekarza na wizytę;-)
Bakalia jak cię coś niepokoi to licz się z tym, że też jesteś blisko końca. Kobietki mają intuicje, czują;-)

reklama
JustYs a ty jeszcze nie w szpitalu? czy coś przegapiłam ? jak patrze na twój suwaczek ... to chyba wydaje mi się ze coś nie tak jest ...

Bakalia dokładnie jak dziewczyny piszą ... taki wewnętrzny niepokój to tez objaw porodu ... wiec moze to już tuz tuz ... :-)

Alka ... ja dzisiaj zaliczyłam 11 wizytę, ale już ostatnią ... Gin się smiał że na szczescie bo już karta mi się zaczynała kończyc ... własciwie spojrzałam, to u mnie jest 12 rubryk max ... u ciebie wszystko w jednej karcie się miesci?

Alka ... ja dzisiaj zaliczyłam 11 wizytę, ale już ostatnią ... Gin się smiał że na szczescie bo już karta mi się zaczynała kończyc ... własciwie spojrzałam, to u mnie jest 12 rubryk max ... u ciebie wszystko w jednej karcie się miesci?
Ja u tego gina dostałam kartę na drugiej wizycie ... a pierwszą miałam u innego lekarza heheh
Już kiedyś pytałam, do kogo chodzisz na wizyty??

U nasz wszystko ok. Karmienie cycem udało się rewelacyjnie. Bez dopajania. Wczoraj waga spadła do 3690, a dzisiaj już 3770 więc jutro wychodzimy do domu. :tak:

Położna opierniczyła nas za niedrapki, bo uczestniczyła w jakimś szkoleniu niedawno z udziałem jakichś tam fizjoterapeutów i innych takich i okazuje się, że to ogranicza bodźce dziecku i gorzej wpływa na rozwój, i lepiej jak się dziecko podrapie. Oczywiście można zawsze dziecku obciąć paznokcie, ale w szpitalu położne tego nie robią, bo nie chcą brać odpowiedzialności za to, że trzeba obcinaczką operować przy takich małych paluszkach i wszystko zależy od rodziców czy taki zabieg wykonają w szpitalu czy już w domu.

reklama
Alka, ja Cię proszę, nie wpychaj się w kolejkę, bo na przykład ja też czekam.

Jeszcze mnie na koniec dnia sąsiadka podkur..ła, bo dzwoni do mnie i mói, że chyba mamy mocną imprezę, bo ona spać nie może. Nosz kuźwa mać. Godzina 21:42, w kuchni, która sąsiaduje z sypialnią jej córek byłam ja, S i dwie babeczki rozmawialiśmy sobie normalnie. Cipa głupia no, przepraszam za wyrażenia, ale ona jest dziwna i przesadza a ja mam mega PMSa chyba. I z wrażenia zapomniałam jej wytknąć, że ja również dziękuję jej za niedzielną pobudkę przy głośno wypowiadanych przez jej męża słowach "***** mnie to obchodzi" oraz "wypierdalaj".

O matkooooooo

A ona gra taką światową babkę, mądrą i w ogóle. Co to nie ona.

Aaaaaagggggggh

Jejku sory laski, ale z S o tym cały czas gadam i chciałam komuś innemu się pożalić :)

Do góry