latway - mowilam lekarce, jednak stwierdzila, ze to są normalne objawy koncówki ciązy, i że powinnam sie cieszyć, że mala sie rusza bo gorzej byloby gdybym wlasnie nie czula ruchów. I ze ona wie, ze ruchy glowki nie naleza do przyjemnych, ale mam sie poieszac tym, ze jesli tak boli tzn ze mała próbuje włożyć głowę, tym samym rozwiera mi szyjke, coś na zasadzie zamknietej sakiewki. Jak sie bedzie do niej wkładało cos na sile, to zacznie sie otwierac..
Zasnelam po 2, o 4 musialam wstac zeby obudzić mojego A. bo pojechal dziś na Słowacje (wroci wieczorem..),i oczywiscie moj najmniejszy ruch sprawil, że Amelka sie obudzila i znow zaczela harce.. zasnelam jakas godzine pozniej naszczescie..
Teraz wstalam, i pobolewa mnie podbrzusze, ale nic wiecej wiec bez rewelacji..
Anielka - tylko powiedz mi, ile to moze potrwac zanim jej sie wreszcie uda?! :-(
Dziewczyny a jak to jest/ bylo u was z tym pępkowym?
Bo ja zaczynam sie powoli wkurzać. Rozumiem, ze do mojego A. wypisuja koledzy z pytaniem ' kiedy pijemy, kiedy oblewamy' - dawno go nie widzieli, dawno nie byli na wspolnej imprezie, okej.
Ale mam wrazenie, ze mojemu A. poród Amelki kojarzy sie tylko z tym, ze mnie nie bedzie w domu kilka dni, i wreszcie bedzie mogl wyjsc, napic sie porzadnie z kolegami, i to nie jeden dzien .. uh.
Zasnelam po 2, o 4 musialam wstac zeby obudzić mojego A. bo pojechal dziś na Słowacje (wroci wieczorem..),i oczywiscie moj najmniejszy ruch sprawil, że Amelka sie obudzila i znow zaczela harce.. zasnelam jakas godzine pozniej naszczescie..
Teraz wstalam, i pobolewa mnie podbrzusze, ale nic wiecej wiec bez rewelacji..
Anielka - tylko powiedz mi, ile to moze potrwac zanim jej sie wreszcie uda?! :-(
Dziewczyny a jak to jest/ bylo u was z tym pępkowym?
Bo ja zaczynam sie powoli wkurzać. Rozumiem, ze do mojego A. wypisuja koledzy z pytaniem ' kiedy pijemy, kiedy oblewamy' - dawno go nie widzieli, dawno nie byli na wspolnej imprezie, okej.
Ale mam wrazenie, ze mojemu A. poród Amelki kojarzy sie tylko z tym, ze mnie nie bedzie w domu kilka dni, i wreszcie bedzie mogl wyjsc, napic sie porzadnie z kolegami, i to nie jeden dzien .. uh.