reklama
No i wcale się małej Poli nie dziwię - też miałam smaka na te pierniczkiAlka u mnie córa więc jeszcze poczekam dam szanse chłopakowi masz rację ))) Myślę, że wywabiła Małą tymi łakociami Były imponujące
Melisa masz rację, bo do tego potrzeba jeszcze ustawy itp.... my dostaniemy na starych zasadach więc luuuz
hey dziewczynki !
No to Pola zaskoczyła i mnie. Wchodzę na fb a tu wieści, że druga styczniowka:-) Ja pomyślałam o Adak.
Ja też mam nadzieję, że w myśl zasady mojej babci, że chłopcy się nie spieszą to jeszcze co najmniej do 2 stycznia dam radę:-)
No to Pola zaskoczyła i mnie. Wchodzę na fb a tu wieści, że druga styczniowka:-) Ja pomyślałam o Adak.
Ja też mam nadzieję, że w myśl zasady mojej babci, że chłopcy się nie spieszą to jeszcze co najmniej do 2 stycznia dam radę:-)
reklama
niki222
Fanka BB :)
hehe, to ja mam 50 na 50, bo jeśli chłopiec to posiedzi grzecznie u mamusi w brzuszku a jak dziewczynka to kto wie.hey dziewczynki !