reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ale z tego, co poczytalam na necie, to narazie (tzn. od stycznia 2012) jedynym wymogiem jest to zaswiadczenie, ze jest sie pod opieka lekarza). A to o dochodach jeszcze nie obowiazuje...

Alka u mnie córa więc jeszcze poczekam dam szanse chłopakowi masz rację ;)))) Myślę, że wywabiła Małą tymi łakociami ;) Były imponujące ;)
No i wcale się małej Poli nie dziwię - też miałam smaka na te pierniczki :)

Melisa
masz rację, bo do tego potrzeba jeszcze ustawy itp.... my dostaniemy na starych zasadach :) więc luuuz

jak znam swoje szczęście to jeszcze troche go ponosze:D albo pójdę pobiegać po tych schodach.. dzisiaj musze iść na ktg więc może coś się ruszyło..

Witam!
Ale jaja z ta Pola :)) Wiedziala, kiedy ubrac choinke i upiec pierniczki:-D Normalnie zaczelo sie na dobre z rozpakowaniem.
Milego dnia dziewczynki

hey dziewczynki !
No to Pola zaskoczyła i mnie. Wchodzę na fb a tu wieści, że druga styczniowka:-) Ja pomyślałam o Adak.
Ja też mam nadzieję, że w myśl zasady mojej babci, że chłopcy się nie spieszą to jeszcze co najmniej do 2 stycznia dam radę:-)

reklama
hey dziewczynki !
No to Pola zaskoczyła i mnie. Wchodzę na fb a tu wieści, że druga styczniowka:-) Ja pomyślałam o Adak.
Ja też mam nadzieję, że w myśl zasady mojej babci, że chłopcy się nie spieszą to jeszcze co najmniej do 2 stycznia dam radę:-)
hehe, to ja mam 50 na 50, bo jeśli chłopiec to posiedzi grzecznie u mamusi w brzuszku a jak dziewczynka to kto wie:-D.

Do góry