reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

o wow! Pola ma juz dzidzie! ale zazdroszcze, ii rownoczesnie sie mega boje! gratulacje ;)

ja posprzatalam jmieszkanie, teraz A. myje podloge, pozniej gdzies na obiadek i na zakupy po prezenty, i po siostre na dworzec takze milego dnia zycze dziewuszki :-)

reklama
witam was :-):-) ale dzis pospalam az mordka sie cieszy:happy: u nas nie ma becikowego ale dostaje sie inna kase :-)
Moj T od czwartku ma juz wolne do 9 tycznia wiec sie ciesze w razie W jest caly czas w domku :-)

Witam :-)

Ale wiesci- mamy juz druga Dziewczynke :-) Super!

Jesli chodzi o becikowe, to ja to sie w tych przepisach kiepsko orientuje. Powiedzcie mi tylko czy my dostaniemy jeszcze normalnie ten 1000zl, czy to juz zalezy od tych dochodow? Bo juz jestem zielona-tyle napisalyscie :-)
W kazdym razie z tego co wiem, to od burmistrza miasta Krakowa nie dostaniemy juz, bo przeglosowali w gminie, ze nie beda dawac.

Alka- z tego co pamietam to Mala Pola nie byla obrocona glowka w dol. Ale nie jestem pewna :-)
Pozdrowionka i milego dnia :-)

Popatrzyłam na suwaczki i Pola termin miała dokładnie na dzień przede mną ;)

Zaczynam się poważnie zastanawiać nad pochodzeniem sobie po schodach ;) Zwłaszcza, że P. śniło się dziś, że urodziłam ( i byłam tak sprytna, że wmówiłam wszystkim, że jeszcze nie mam partych, oni sobie poszli, a ja sobie spokojnie urodziłam sama :p)

Powiedzcie mi tylko czy my dostaniemy jeszcze normalnie ten 1000zl, czy to juz zalezy od tych dochodow? Bo juz jestem zielona-tyle napisalyscie :-)

:-)

no wlaśnie tu się zastanawiamy czy to 85 tyś na rodzinę czy członka rodziny. Jak na rodzinę to wychodzi ok 4400 na 2 osoby na miesiąc a jak na członka to 2 razy tyle. Zobaczymy...nie ukrywam, że to tys zł chciałam przeznaczyć na szczepienia a jak nie będzie to szkoda a pieniążki na szczepienia i tak muszą się wygospodarować;-)

Kurczę ale fajnie, że wszystko dobrze u Poli ;)) Jeszcze muffinki robiła, jeszcze pierniczki dekorowała a już panienka przy niej. Niesamowite to wszystko ;))))Super a jeszcze jak dobre się czują obydwie- idealnie ;)))))))))))

Przeszukałam wątki (ehh... kobieta informatyka) i znalazłam - Malutka była odwrócona miednicowo i przewidywali cc. Także chyba można to uznać za planową cesarkę ;)

reklama
heh no właśnie o tych jej pierniczkach też pomyślałam jak dostałam sms :)
szczerze to myślałam, że następna będzie Vileyka po jej ostatnich postach, a tu proszę jaka niespodzianka :) Podium prawie zapełnione, może trzeci byłby chłopiec ??

Do góry