reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

o wow! Pola ma juz dzidzie! ale zazdroszcze, ii rownoczesnie sie mega boje! gratulacje ;)

ja posprzatalam jmieszkanie, teraz A. myje podloge, pozniej gdzies na obiadek i na zakupy po prezenty, i po siostre na dworzec takze milego dnia zycze dziewuszki :-)

reklama
witam was :-):-) ale dzis pospalam az mordka sie cieszy:happy: u nas nie ma becikowego ale dostaje sie inna kase :-)
Moj T od czwartku ma juz wolne do 9 tycznia wiec sie ciesze w razie W jest caly czas w domku :-)

Witam :-)

Ale wiesci- mamy juz druga Dziewczynke :-) Super!

Jesli chodzi o becikowe, to ja to sie w tych przepisach kiepsko orientuje. Powiedzcie mi tylko czy my dostaniemy jeszcze normalnie ten 1000zl, czy to juz zalezy od tych dochodow? Bo juz jestem zielona-tyle napisalyscie :-)
W kazdym razie z tego co wiem, to od burmistrza miasta Krakowa nie dostaniemy juz, bo przeglosowali w gminie, ze nie beda dawac.

Alka- z tego co pamietam to Mala Pola nie byla obrocona glowka w dol. Ale nie jestem pewna :-)
Pozdrowionka i milego dnia :-)

Popatrzyłam na suwaczki i Pola termin miała dokładnie na dzień przede mną ;)

Zaczynam się poważnie zastanawiać nad pochodzeniem sobie po schodach ;) Zwłaszcza, że P. śniło się dziś, że urodziłam ( i byłam tak sprytna, że wmówiłam wszystkim, że jeszcze nie mam partych, oni sobie poszli, a ja sobie spokojnie urodziłam sama :p)

Powiedzcie mi tylko czy my dostaniemy jeszcze normalnie ten 1000zl, czy to juz zalezy od tych dochodow? Bo juz jestem zielona-tyle napisalyscie :-)

:-)

no wlaśnie tu się zastanawiamy czy to 85 tyś na rodzinę czy członka rodziny. Jak na rodzinę to wychodzi ok 4400 na 2 osoby na miesiąc a jak na członka to 2 razy tyle. Zobaczymy...nie ukrywam, że to tys zł chciałam przeznaczyć na szczepienia a jak nie będzie to szkoda a pieniążki na szczepienia i tak muszą się wygospodarować;-)

Kurczę ale fajnie, że wszystko dobrze u Poli ;)) Jeszcze muffinki robiła, jeszcze pierniczki dekorowała a już panienka przy niej. Niesamowite to wszystko ;))))Super a jeszcze jak dobre się czują obydwie- idealnie ;)))))))))))

Przeszukałam wątki (ehh... kobieta informatyka) i znalazłam - Malutka była odwrócona miednicowo i przewidywali cc. Także chyba można to uznać za planową cesarkę ;)

reklama
heh no właśnie o tych jej pierniczkach też pomyślałam jak dostałam sms :)
szczerze to myślałam, że następna będzie Vileyka po jej ostatnich postach, a tu proszę jaka niespodzianka :) Podium prawie zapełnione, może trzeci byłby chłopiec ??

Do góry