reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Pola nie znalam pioseneczki :) bardzo ładna :)) jedyne piosenki z Sarą w tekscie to znalam "Sara mała księżniczka ;)" i "Ci sara" :))

Pati... jestem w szoku!!! :pP Nie wyobrazam sobie, ze moj Dominik mialby sie okazać Emilką... :p Zreszta juz mam sporo ciuszkow niebieskich i rozek niebieski :pP i skarpetusie w autka :) Ale jaja.
Za to tak sobie mysle ze wasza Haneczka to bedzie mala kochana princessa :) noszona na raczkach do pelnotelnosci przez rozicow ;)) Zobaczysz! Jeszcze sie bedziesz cieszyc pod niebiosa, ze jest dziewczynką :)

Fiona dbaj o siebie!

Wczoraj pytałam P. co by zrobił gdyby jednak okazało się że nasz synek to dziewczynka, stwierdził że było by fajnie też ale jednak musiałby się przestawić na tą zmianę. Mam nadzieje, że nie zaskoczy mnie nic przy kolejnym usg (pod koniec ciąży). ;)

Widzę, że raczej to chłopcy okazują się być dziewczynkami a nie odwrotnie :)
Moja siostra miała być Wojtkiem a żona kuzyna Marcinkiem :) Tylko, że wtedy usg nie było takie jak teraz.

Może to przez to, że często pępowina brana jest za siusiaka?

Gośka masz rację, u mnie znajoma do porodu miała mówione że to chłopak a urodziła się dziewczynka..

Z racji tego że chciałabym mieć pamiątkę i potwierdzenie że syn to syn wybieram się na usg 3D, bo jednak te na nfz są ubogie ;-)

Magdalena
to świetnie! Oby tak dalej ;-)

Magdalena swietne informacje, gratuluje corci

mi 2 razy juz ptaka pokazal, wiec chyba juz mu zostanie. Na 3d ide 10 pazdziernika, niech tez ma inna pamiatke

z tymi pomylkami to tak jest, ze narzady sa po prostu bardzo podobne do siebie i w sumie dopoki jajka nie wyjda to ciezko powiedziec co tak naprawde bedzie, szansa zawsze jest 50/50:-D

chyba bym była w ogromnym szoku jakbym nagle przy porodzie dowiedziała się ze zamiast dziewczynki urodził się chłopiec :-D oczywiście będziemy kochać i dziewczynkę i chłopca ale z szoku to chyba byśmy długo nie wyszli :-D ale wierzę w teraźniejsze usg, wśród moich znajomych taka niespodzianka się nie zdarzyła.

reklama
a wśród moich znajomych w przeciągu roku takie niespodzianki zdarzyły się dwie :) w pierwszym przypadku przez całą ciąże mówili że będzie dziewczynka a urodził się chłopiec. a w drugim odwrotnie :)
ale i tak uważam że są to sporadyczne przypadki

Do góry