reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Marciaa:) super, że praca już załatwiona...ja pamiętam ile z inżynierką latałam...no i oczywiście 3mam kciuki za obronę:) a przede wszystkim za dzisiejszą wizytę:) mam nadzieję, że się dzidzia odsłoni:D:D:D

Pati...ale NIESPODZIANKA:D:D:D a co do męża to się nie przejmuj:) jak się dzidzia urodzi to oszaleje na jej punkcie;) faceci ogólnie mają często dziwne podejście do ciąży:) niby widzą brzuch, gadają do niego itd, ale po swoim widzę, że jakoś nie ma przekonania, że tam dziecko jest w środku:D:D dopiero na usg się ożywia i zawsze dumny wychodzi:p:p

Magdalena gratuluję Anulki:) śliczne imię wybraliście;)

Pola:D właśnie przeczytałam o toniku i zmywaczu do paznokci:D:D:D dobry zawodnik z niego:D:D:D nie ma co:D

a co do błędu przy określaniu płci to moim zdaniem głównie to zależy od jakości sprzętu lekarza, jego zdolności i ułożenia dzidzia, ale powiem Wam, że mój to chyba by się ucieszył jakby Hania jednak okazała się Stasiem:p

swoją drogą ja nadal Hanki wyraźnie nie czuję...tzn czują ją i czasem nawet jakiegoś kopniaka, ale wytłumione to jakieś;P może mój sześciopak nadal się utrzymuje i stanowi dobrą amortyzację uderzeń:p

mój jeszcze nie był na usg... czasem mu kładę rękę na brzuchu jak kopie, ale potrzyma chwilę i zabiera. ale nie gada do brzucha ani w ogóle za bardzo nie zwraca na niego uwagi:D

vileyka mój też jeszcze nie był na usg.
Co do gadania do brzuszka, to rozmawia czasem - częściej ręce kładzie i wyczekuje kopniaczków ;-) Zawsze jest pod wielkim wrażeniem jak się przebieram i widzi brzuch, codziennie mówi że jest większy ;)

Frazes to oklepany, ale chyba jednak prawda: kobieta zostaje mamą jak zachodzi w ciążę, a facet tatą - dopiero jak maleństwo przyjdzie na świat... Chociaż mój M. wybitnie się wczuwa :)

co do reakcji facetów to u mnie jest tak, że jak się przebieram to K patrzy się na mnie i za chwile mówi "wow ale masz fajne duże cycuchy" i tak za każdym razem :-)
Dziewczyny byłam dzisiaj w H&M i kupiłam świetny bawełniany stanik od razu z funkcją karmienia maluszka (odpinane miseczki) naprawdę polecam.

reklama
witam w pierwszy dzien jesieni :)
Wczoraj gadalam z kolezanka i ona sie mnie pytala, czy juz kupuje rzeczy dla dziecka. Na to ja, ze tak. A ona, ze to nie dobrze, bo jeszcze za wczesnie i ze ona wierzy w te zabobony. Na to ja, ze ja nie wierze absolutnie w te brednie!!!:wściekła/y: i wkurzylam sie na nia! Wszystko nic, tylko, ze ona urodzila niedawno coreczke z wada serca, ale nie dlatego, ze kupowala ciuszki wczesniej, tylko dlatego, ze palila papierosy w ciazy!!!A teraz zwala wine na zabobony! (na szczescie malutka przeszla operacje i bedzie wszystko dobrze!)
No, to tyle chcialam sie wyzalic. Zawsze wsrod znajomych i rodziny znajdzie sie ktos "zyczliwy"
Milego dnia ;)

Do góry