reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
kurcze a ja znowu nie mogę spać... :( z Kamilem w ciąży nie sypiałam po nocach i teraz powtórka z rozrywki... dobrze że rano nie trzeba do pracy zasuwać tylko można spowolnić swoje obroty :)

bakalia udanej wizyty!

Ostatnia edycja:
Witam po weekendzie
Melisa-kuruj sie
Ewelina-wspolczucia dla kolezanki. Daj znac co z druga dzidzia.
Alka- moj kregoslup tez daje w kosc po dluzszym chodzeniu, staniu, siedzeniu... ahhh trzeba jakos dac rade do stycznia
Bakalia-trzymam kciuki za wizyte
Ide doczytac co napisalyscie i milego dnia :)

A mnie tak strasznie łeb napierdziela, że nie wyrabiam. Wzięłam nospę, ale w zasadzie nie wiem po co. Niby na opakowaniu jest, że jest przeciw bólowi głowy też, ale coś mnie nie przechodzi jednak.
Zaraz na bazarek po jakieś produkty, bo mi się owoców chce strasznie.
Jutro wizyta i pewnie w środę na glukozę pójdę..

Witam Dziewczyny!

Adak- wlasnie taki syropek sobie kupilam z malin, czosnku, czarnych porzeczek, wit. C - naturalny, mysle, ze pomoze.
Sprobuje tego Twojego sposobu na gardlo :-)

Bakalia- udanej wizyty! I pisz co i jak tam Maluszek wymyslil ;-)

Melisa wracaj do zdrowia!!!!!!
Bakalia kciuki zacisniete, udanej wizyty!!!!
Ewelinka brak slow......
Goska nie dziwne, ze Cie glowa boli, taka szare, czapa nad nami wisi bleeeee, moze po zakupach przedzie....
Alka i Anielka a mnie po calym dniu chodzenia, stania noli tak biodro, ze moglabym wyc z bolu :(
Dziewczyny milego dnia, na slonce nie ma co liczyc, ale nasze sloneczka w brzuszkach niech rozweselaja nam dzien!!!!!!!

Witam z poniedziałku.
Dostałam jakiegoś paraliżu mózgu na dwie godziny dziś rano. Pola się nie ruszała i już miałam dzwonić do mojej lekarki i lecieć do niej żeby sprawdzić czy wszystko ok, ale teraz mała puka od środka jak co rano o 10.00 i już mi lepiej. Wierzę, że wszystko będzie dobrze, ale wystarczy że uczepi się jakaś głupia myśl i trudno myśleć racjonalnie.

Teraz radyjko nastawione na pozytywne dźwięki, M, wysłany do pracy, bo już nie mogłam znieść tego jego stresu (aż mu z rąk wyleciała dziś maselniczka i rozpierdziliła się na milion kawałków po całej kuchni :), zaraz zrobimy paznokietki, a potem zamawiam śliczną różowiutką włóczkę na kocyk w misie dla Poleńki :)

kropki nad i: Brand New Baby!

Wiem że już to wrzucałam na wątek o hobby, ale jest tak słodki, że nie mogłam się oprzeć :)

reklama
Witam Was Dziewczeta :)
Ja kolejna sobote miala stresa. Bylismy z M. na zakupkach w biedronce. W tej naszej biedronce sa duze lodowki i praktycznie daja zimno na caly sklep. Bylo mi chlodno, w pewnym momencie zaczelo mnie bolec w boku z prawej strony. tak jakby watroba. Chodzilam jak cien za mężem po sklepie. Gdy wrocilismy do domku to juz bolala mnie cala prawa noga, prawa nerka i brzuszek z prawej strony. Tak sie balam, ze maskara. Chyba mnie w tym sklepie przewiało.Mężus nasmarowal mnie amolkiem i zasnelam. Wczoraj przelezalam z M. caly dzien w lozku, bo choć tamte bole przeszly zaczely mnie bolec jajniki. Juz mialam takie wkrety, ze szok. Dobrze, ze Maluszek sie ruszal, bo bym chyba zawalu dostala. Dzisiaj juz mie nic nie boli. Jutro mam wizyte u gina kontrolna. Zobaczymy co mi powie. mam nadzieje, ze z moja szyjka wszystko ok, bo jak tak czytam posty Mamy2011 i Poli to az mnie sciska z nerwow...

Bakalia udanej wizyty :*
Ewelina straszne rzeczy :(( Obu Niunia byla dzielna i zdrowiutka.

Do góry