reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Pola trzymaj sie bedzie bardzo dobrze!!!! Wszystko wroci do normy, mala jest najwazniejsza!!!!
Marcia to milego spacerku, ja juz po :)
u mnie remont pelna para, wszedzie mam pyl, cement, tynk, bleeeeee ale nie denerwuje sie, jestem ostoja spokoju, posprzatam jak sobie pojda......
Sciskam sobotnio i ide wydac obiad ;)

Witam w sobotnie popoludnie ;-)
A my tym razem u Rodzinki w Debicy. Bedzie grill cieplo fajnie :-)

Pola- to duzo wypoczywaj i dbaj o siebie. Wczasy nie zajac nie uciekna ;-)
Fazerka- trzymam kciuki dalej !

A ja dzis troche przeziebiona katar troche i gardlo mnie boli :-)

MILEGO DNIA!!!

Ja zrobilam na obiadek pyszny czerowny barszczyk i do tego ziemniaczki z cebulka na zajadkę. Tak sie objadlam, ze teraz pekam. Oczywiscie jak zwykle przy probowaniu zupki oparzylam sobie jezorek.. mam to w standarcie, zawsze jak robie zupke i probuje to sobie jezorek oparze.
Teraz moj M. spi a ja sie nudze...

Megi i Myszka milej zabawy dzisiaj :)))

Fazerka:( jeny...mam nadzieję, że to fałszywy alarm:( u mojej siostry koleżanka z pracy (babka jest w wieku naszej mamy, ale bardzo się z moją siostrą lubią) ma zostać za 3 tygodnie babcią...i ponoć teraz w zeszłym tygodniu wyszło, że dziecko ma najprawdopodobniej zespół downa...straszne...ale ostatecznie stwierdzą to dopiero po porodzie...ja nie wiem co bym zrobiła jakbym usłyszała takie wieści....kciuki trzymamy z Hanką podwójnie!!

Pola!! leż i odpoczywaj:) ciesz się tym póki możesz:p:) wszystko będzie dobrze:)

Witajcie kobitki....Dzis mam wolne w pracy ale za to jutro pracuje asz do piatki.
Sama jestem dzis w domku bo moj M poszedł na fuche do rodzicow swojego kolegi i znow bedzie lewa kasa.Jak przyjdzie to bedzie miał słodka niespodzianke ciacto cynamonowe ,przepis dostałam od mamci.

Anastazja ja też nie mam pojęcia co bym zrobiła jakbym usłyszała od lekarza: "pani dziecko jest chore" masakra.. nawet nie chce o tym myśleć.. w takim bądź razie za wnusię/wnuczka koleżanki Twojej siostry też trzymamy bardzo mocno kciuki!!!
tak z moim M. dzisiaj rozmawiałam i on miło stwierdził że będzie trzymał kciuki za wszystkie przyszłe mamy :) te które zna i tych których nie zna.. bo straszne jest to jak dziecko już w łonie mamy ma cierpieć i odczuwać ból...
oby wszystko skończyło się dobrze... jak tylko będę coś wiedzieć na pewno dam znać..
dziękuję jeszcze raz za trzymanie kciuków!!

do mnie dzisiaj się wkradł straszny leń!! naczynia stoją w zlewie nie pozmywane :szok: a na obiad wymyśliłam makaron z twarogiem na słono a na deser makaron na słodko :szok: szczyt lenistwa :zawstydzona/y::szok:

Mamusie, dzięki za słowa otuchy. Jesteście niezastąpione!!!
Fazerkamm, ja też od wczoraj myślę o Twojej koleżance i jej córeczce. Trzymam kciuki i wierzę że wszystko się ułoży.

Mój M. rozczulił mnie prawie do łez - przeczytał Poli jej pierwszą bajkę :) Aż mi stres i napięcie minęły. Przyjaciółka ma wpaść z mężem wieczorkiem, oni to takie optymistyczne dusze. Cieszę się, że mam cudnych ludzi wokół siebie. I w realu i na BB.

reklama
Pola ja miałam pessar. zakładanie nie było przyjemne, ale nie bolało jakoś strasznie. poza tym to naprawdę tylko chwilkę trwa. potem też się tego nie czuje w ogóle. jedyna wada jest taka, że zero seksu:D mi z tego co pamiętam zdjęli to koło 36-37tygodnia

Do góry