reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

ewelina normalnie mase dajesz do blachy, i ta blache z masą wkladasz do jakiejs wiekszej brytwanki, nastepnie do tej brytwanki wlewasz wode tak by woda wysokoscia siegala do polowy blachy z masą.musisz uwazac zeby za duzo wody nie wlac zeby woda sie nie dostala do masy!i calosc wkladasz do piekarnika. mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi :pP to sie nazywa kąpiel wodna :)

reklama
Witajcie :)
Dziś tylko się przywitam, ponieważ mam drobne problemy z komputerem..
Chciałam Wam napisać, że doznałam totalnego zdziwienia kiedy rano wstałam i przygotowując się do wyjścia zdałam sobie sprawę ze mój brzuch w nocy bardzo urósł.. jeszcze tak mi nie wystawał.. P. śmieje się z tego faktu że rosnę :D Także proporcje w ciągłych zmianach.
Miłego wieczorku ;)

Megi Pegi ja też jutro na wesele. Baw się dobrze!

anastazja, bo może ludzie nie są jeszcze pewni, może jak sama coś wspomnisz

Nasz Mati bardzo nas dzisiaj zaskoczył 2 razy. Po pierwsze zawsze był raczej nieśmiały do obcych a dzisiaj jak gdyby nic poszedł do starszej pani na placu zabaw na ręce. Normalnie byłam w szoku, choć pani twierdzi, że dzieci do niej lgną.
I drugi raz: kawałek od naszego bloku jest placyk zabaw. Byliśmy tam po południu z Matim i Ł. A w pewnym momencie Mati się znudził, więc wziął Ł. za rękę i zaprowadził pod naszą klatkę skubaniec jeden. Śmieliśmy się, że zawsze się rzucał na drzwi od przeciwnej strony, żeby wyjść.:-D

hej dziewczynki

ja się przywitam i zmykam.

Ostatnio u nas się sporo dzieje i nie mam chwili aby wejść na spokojnie na bb i z Wami poplotkować, wybaczcie.
W końcu sprawy z mieszkaniem zaczynają się układać pomyślnie i w następnym roku ok. kwietnia przeprowadzimy się do własnego wymarzonego mieszkania (już się nie mogę doczekać) teraz mieszkamy w domu, wynajmujemy cały parter mieszkanko super no ale nie nasze dlatego zaczynam odliczać dni do przeprowadzki :-) następny rok będzie magiczny, dołączy do Nas nasza córeczka i w końcu swoje mieszkanko, aż chce się człowiekowi żyć na takie zmiany :-)

Dostałam dzisiaj całą torbę ciuszków i zmykam to posegregować i napawać się widokiem tych wszystkich cudeniek, pozdrawiam Was najmocniej i życzę spokojnej nocy razem z moją małą księżniczką :-*

więc po konsultacjach u dwóch ginekologów stwierdzili że przydałoby się zrobić badanie prenatalne to się chyba nazywa to co się pobiera wody płodowe.. powiedzieli jej że Niunka może być a nie musi chora tzn. coś może mieć z serduchem i to ona musi zdecydować czy je robić.. tutaj kosztuje 600e nie jest refundowane, i we wtorek leci do Polski i tam chce to badanie zrobić, z pewnością coś taniej zapłaci a do PL i tak miała lecieć.. także dalej proszę o trzymanie kciuków! z góry bardzo dziękuję! Jesteście Kochane!!
ps. dopiero teraz mogłam napisać bo miałam gości...

Ostatnia edycja:
więc po konsultacjach u dwóch ginekologów stwierdzili że przydałoby się zrobić badanie prenatalne to się chyba nazywa to co się pobiera wody płodowe.. powiedzieli jej że Niunka może być a nie musi chora tzn. coś może mieć z serduchem i to ona musi zdecydować czy je robić.. tutaj kosztuje 600e nie jest refundowane, i we wtorek leci do Polski i tam chce to badanie zrobić, z pewnością coś taniej zapłaci a do PL i tak miała lecieć.. także dalej proszę o trzymanie kciuków! z góry bardzo dziękuję! Jesteście Kochane!!
ps. dopiero teraz mogłam napisać bo miałam gości...

czyli kciuki dalej zaciśnięte za zdrówko Malutkiej :)

witam się sobotnio :)

jej zasnęłam jakoś po 3 a już od 7 się męczyłam bo się budziłam co chwile.. kiepski sen dzisiaj miałam.. ale widzę że nie tylko ja mam ten problem Tiramisu widzę że też spania nie masz..

A ja obejrzałam wczoraj z M. piękny meczyk i spałam później jak dziecko :)

Miłego weekendu dziewczyny - my dziś wieczorem idziemy do znajomych na ognisko - będzie fajnie :)

Myszka Mati dojrzewa i dorośleje hihi

reklama
hejo :)
Ja wczoraj w koncu posprztalam w szfaie, zajelo mi to pol dnia, ale mamy z M. tak pieknie wszystko poukladane, ze az milo :) Mama moja sie smiala, ze od poziomicy ukladalam wszystkie ubrania ;) Oddalam tez pol swojej polki naszemu Synkowi :) bo jak dodtad jego ciuszki byly schowane w lozku. teraz sa poukladane w szafie :) slodko to wyglada. W lozku zostawilam tylko te, ktore mi weszly do torby takiej jak od wózków. Sa to ciuszki uzywane i takie gorszej jakosci z plamkami itp. W szafie sa tlyko nowe nio i te zakupione ostatnio w lumpeksie :p bo sa naprawde piekne! We wtoek idziemy z M. na kolejne zakupki, juz sie doczekac nie moge :)

Do góry