reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Vileyka hihihi ja już myślałam że jakaś inna jestem bo wszędzie tylko słyszałam że teraz to pewnie "szalejemy" w łóżku...
Anastazzja
hehe....jakiś mit o kobietach w ciąży krąży po świecie
fazerkamm
hehe sarat to gratulacje oby już tak na zawsze zostało ;-)
Asteria
Wdrożona(y)
Pola: dziekuje, ja tez mam taka nadzieje
Anastazja:MIŁEGO WIECZORU!! my tez z moim Ł dziś poszalelismy mnie wzielo jak maly miał popołudniowa drzemke
Fazerkamm: nie mam zielonego pojecia... ja zawsze nalezalam do tych malo anty
Strzyga: pociesze cie ze potem bedziesz mogla szaleć od 38 tyg bo ja przy wojtaszku tak miałam... tyle ze nam sie nie udalo szalec... bo wrocilam ze zdjęcia paser i tylko raz zdarzylam bo pól godziny pozniej mi wody odeszły
Anastazja:MIŁEGO WIECZORU!! my tez z moim Ł dziś poszalelismy mnie wzielo jak maly miał popołudniowa drzemke
Fazerkamm: nie mam zielonego pojecia... ja zawsze nalezalam do tych malo anty
Strzyga: pociesze cie ze potem bedziesz mogla szaleć od 38 tyg bo ja przy wojtaszku tak miałam... tyle ze nam sie nie udalo szalec... bo wrocilam ze zdjęcia paser i tylko raz zdarzylam bo pól godziny pozniej mi wody odeszły
Asteria - czyli w przypadku założenia passera albo szwu abstynencja pozostaje w mocy?? Makabra. Ja jestem dopiero w 20 tygodniu ciąży, czyli do 38 jeszcze 18 - cztery miesiące... Już mój organizm mi zsyła różne wyuzdane i działające na wyobraźnie sny... To co będzie dalej? Kobieca wersja zmaz nocnych?
Asteria
Wdrożona(y)
Mnie lekarz powiedział ze nawet podniecenie jest nie wskazane;P ja mialam abstynecje od 22 tc i udalo nam sie przezyc tak wiec napewno nie bedzie tak zle
reklama